Fonum käytetty puhelin

Täydellinen isänpäivälahja isälle

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 12. marraskuuta.


Joskus lahjan miettiminen voi olla hankalaa ja tuottaa jopa päänvaivaa. Mitä antaa isälle, jolla on jo tarpeeksi monta solmiota ja parranajokonetta? Ehkäpä isän puhelin on jo parhaat päivänsä nähnyt? Anna tällä kertaa isänpäivälahjaksi jotain hieman merkityksellisempää. Päivitä isän puhelin käytettyyn sellaiseen!

Me Fonumilla tarjoamme laadukkaan ja luotettavan vaihtoehdon uudelle. Uudenveroisen, huolletun puhelimen voi saada huomattavasti uutta edullisemmin ja samalla tekee myös ympäristöystävällisemmän valinnan. Kaikki Fonumin tuotteet on tarkastettu ja huollettu omassa huoltoyksikössä Helsingissä.


Mitä ottaa huomioon puhelinta valitessa?

Huomioi puhelinta valitessa isän tarpeet. Mieti mikä on hänelle tärkeää ja minkälaiseen käyttötarkoitukseen puhelin tulee. Katsooko isä urheilua tai lukee e-kirjoja, jolloin suurempi näyttö voisi olla paikallaan? Vai ikuistaako isä elämän parhaita hetkiä, jolloin puhelimen kameralla on iso rooli? Ota huomioon nämä asiat puhelinta valitessa:

  1. Puhelimen käyttötarkoitus
  2. Puhelimen ominaisuudet
  3. Puhelimen ulkonäkö ja muotoilu

Jos isälle on tärkeää näytön koko, tulee silloin huomioida myös sen resoluutio ja virkistystaajuus. Näytön resoluutio eli kuvatarkkuus perustuu pikselien määrään, mikä on suoraan verrannollinen kuvan tarkkuuteen. Eli mitä enemmän pikseleitä, sitä tarkempi kuva. Virkistystaajuus taas määrittelee, miten sujuvaa liike näytössä on. Mitä korkeampi luku, sitä sulavampaa puhelimen käyttö on, katsoit sitten videoita tai selasit useampaa sovellusta samanaikaisesti.

Panosta: iPhone 12 Pro Max
Säästä: iPhone 11 Pro


Kun puhelimella kuvataan paljon, on puhelimessa oltava hyvä kamera, akunkesto, sekä muisti. Jos isä on kova editoimaan, on hyvä ottaa huomioon myös näytön koko ja resoluutio, jotta pienienkin yksityiskohtien näkeminen on vaivatonta.

Panosta: iPhone 12 Pro
Säästä: iPhone XS


Muista myös puhelimen suojaus!

Kun olet valinnut isälle sopivan puhelimen isänpäivälahjaksi, muista myös suojata se. Fonumilta löydät niin näytönsuojat kuin suojakuoret. Näytönsuojaksi valittavanasi on joko panssarilasi tai nanosuoja. Lue lisää niiden eroista täältä. Me myös asennamme sen puolestasi ja mikä parasta, se sisältyy hintaan! Vaihtoehtoisesti voit myös valita uudesta panssarilasien valikoimastamme itse asennettavan version - panssarilaseja löytyy iPhone- ja Android-puhelimille ja niiden hinnat ovat alkaen 9,99 €.


Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Virheellinen sähköposti!
Lunasta 10€ alennus!