Älypuhelimen korjaus

Tässä ovat 2019 korjatuimmat puhelimet – iPhone yhä kärjessä

iPhone on edelleen eniten huollettujen älypuhelinten kärjessä. Applen laitteet ovat viime vuosina olleet vastaavien tilastojen kärkisijoilla. Korjatuimpien puhelinten kärjessä oli vuonna 2019 kahdeksan eri iPhone-mallia. Listan huipulla on myös suosittu OnePlus, Huawei Honor sekä Samsung Galaxy S -sarjan puhelimia.

Korjatuimpia laitteita verratessa ei puhuta ainoastaan puhelimen laadusta ja kestävyydestä. Lukuja voi peilata myydyimpiin puhelinmalleihin, laitteen ostohintaan sekä jälleenmyyntiarvoon. Mitä suositumpi puhelin, kalliimpi ostohinta tai parempi jälleenmyyntiarvo laitteella on, sitä kannattavampaa sen korjaaminen on.

Älypuhelimen korjaaminen kannattaa

Moni saattaa ajatella, ettei älypuhelimia yleisesti kannata korjata. Yksi syy on se, että valmistajan tarjoama takuuhuolto saattaa käytännössä tarkoittaa vanhan laitteen korvaamista uudella vastaavalla puhelimella. Monen kuluttajan huolena on myös se, että korjaus kestää niin pitkään, että tilanne vaatii väliaikaispuhelimen.

Fonum arvioi satojen tuhansien korjattujen laitteiden kokemuksella, kannattaako laite korjata ja kuinka kauan korjaaminen kestää. Arviossa otetaan aina huomioon asiakkaan etu: jos puhelimen elinikää voidaan kasvattaa kohtuullisella kustannuksella, korjaaminen on järkevää. Jopa kolme tai neljä vuotta vanhat puhelimet kannattaa korjata, sillä uuden puhelimen hankkiminen tulee useimmiten kalliiksi. Esimerkiksi näytön korjaaminen maksaa keskimäärin noin kolmasosan uuden laitteen hinnasta. Vakuutusyhtiöiden hyväksymän älypuhelinhuolto Fonumin asiakkaat ovat usein oikeutettuja korvaukseen.

Valtaosassa tapauksia älypuhelimen korjaus voidaan tehdä ripeällä aikataululla: se tapahtuu vastaanottavassa liikkeessä useimmiten saman päivän aikana. Silloin kun puhelimen korjaaminen ei enää ole asiakkaan etu, Fonum kierrättää laitteen asianmukaisesti, ei pelkästään jätteeksi vaan myös uudelleen käytettäväksi, joko itse tai kumppaniverkostonsa kautta.

TÄSSÄ OVAT FONUMIN KORJATUIMMAT PUHELIMET 2019

Apple iPhone 7
Apple iPhone 6s
Apple iPhone 6
Apple iPhone 5/SE
Samsung Galaxy S8
Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone X
Apple iPhone 8
Samsung Galaxy S8 Plus
Huawei Honor 10
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S7
OnePlus 5
OnePlus 3
iPhone 8 Plus

Fonum Suomen suurin älypuhelinhuolto. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua koko puhelimen elinkaaren ajan, laitteen ostosta, huollon kautta, kierrätykseen asti. Korjaamme kaiken merkkiset puhelimet, nopeasti, aina ilman ajanvarausta. Palvelemme sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Helpoin tapa puhelimen huoltamiseen, on tuoda puhelin lähimpään Fonum-huoltoliikkeeseen. Liikkeemme ovat keskeisillä sijainneilla, olemme avoinna seitsemänä päivänä viikossa, jopa kello 9-21.

Uusi elämä puhelimelle!