iPhone huolto

iPhone jumissa ohjelmistopäivityksen jälkeen

Onko iPhonesi tai iPadisi jumissa suoritettuasi IOS 9.0 ohjelmistopäivityksen? Tämä on suhteellisen yleistä tällä hetkellä.

Näin korjaat iPhonen tai iPadin, joka on jäänyt jumiin ohjelmistopäivityksen yhteydessä

Jos iPhone ei vastaaa, niin tämän jumiin menon jälkeen on tietojen saaminen puhelimesta muiden kun kuvien osalta vaikeaa. Kotikonstein kuvat saa pelastettua Mac tietokoneella ja Macin omalla kuvansiirtäjä-ohjelmalla. Näin löydät sen:

kuvansiirtäjä_mac

Finder > hae > kuvansiirtäjä, varmista vielä täppä vielä siihen, että tästä mäkistä, eikä kansiosta. Kun kuvat on siirretty, niin ainoa tapa palauttaa puhelin on palautustilan (DFU) kautta. Kuvakirjasto saattaa aueta, jos tietokone ja puhelin on luotettu kerran, jolla kuvien pelastaminen on myös mahdollista. Näin saat siirrettyä kuvat.

Tämän jälkeen puhelin täytyy palauttaa palautustilan (DFU) kautta ja se onnistuu näin:

1. Kytke puhelin tietokoneeseen missä on iTunes asennettuna
2. Paina virta ja kotinappia tasan 10 sekunttia
3. Tämän jälkeen päästä virtanapista irti mutta pidä kotinappi pohjassa kunnes iTunes ilmoittaa että on havainnut laitteen palautustilassa.
3.1. Tiedät laitteen olevan palautustilassa (DFU) siitä, että laitteen näyttöön ei ilmesty mitään kuvaa, mutta tietokone tunnistaa laitteen. Mikäli laite käynnistyy uudestaan, eikä mennyt palautustilaan, yritä uudestaan.
4. Sitten paina palauta tai palauta ja päivitä.

Ja nyt kaiken pitäisi olla taas kunnossa. Muista, että puhelin jumiin menon jälkeen hävittää kaiken tiedon puhelimesta, joten siksi on olennaista yrittää pelastaa kuvat puhelimesta.

Voit aina tuoda puhelimen meille ja teemme tämän puolestasi, ilman ajanvarausta ja jopa odottaessa.

Yhteystiedot löydät täältä >