Puhelimen korjaaminen

Rikkoutunut puhelimen näyttö ja sen korjaus

Näytön vaihto iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei, Honor, Xiaomi ja muut merkit

Rikkoutunut lasi, oudot värit, kosketusongelmat? Kaikki nämä viat ovat korjattavissa helposti ja nopeasti. Korjaamme kaiken merkkiset puhelimet, useimmiten jo saman päivän aikana, aina ilman ajanavarausta. Meiltä saat myös tarvikkeet, uuden veroisiksi huolletut käytetyt puhelimet ja palvelut.

Puhelimen huollolle ja varaosille annamme 24 kk takuun.  *Akkujen takuu yksi vuosi. Katso takuuehdot.

YLEISIMMÄT SYYT NÄYTÖN VAIHDOLLE

Puhelimen näytön lasi on haljennut
Puhelimen näyttö ei vastaa kosketukseen tai toimii epämääräisesti
Puhelimen näytön värit eivät vastaa todellisuutta
Puhelimen näyttö on kokonaan pimeä

Rikkoutunut näyttö on yleisin syy, miksi puhelin tuodaan huoltoon.

Käytämme laadukkaita varaosia ja hienomekaanikkomme on koulutettu korjaamaan erityisesti iPhone-, Samsung-, OnePlus-, Huawei- ja Honor -puhelimia sekä iPadeja ja muita tabletteja. Tarjoamme kaikkiin huoltoihimme elinikäisen takuun ja olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltokumppani.

Olemme Suomen suurin pikahuolto ja se tarkoittaa, että puhelintasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Parhaassa tapauksessa saat puhelimesi huollon tunnissa, useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle.

Näytön vaihto hinnat löydät hinnastostamme. Jos et löytänyt puhelintasi hinnastosta, ei hätää! Tuo puhelimesi lähimpään Fonum liikkeeseen ja asiantuntijamme antaa sinulle arvion puhelimen korjauksesta.

Uusi elämä puhelimelle!

Rikkoutunut puhelin vakuutukseen

Vakuutusasiakkaana saatat olla oikeutettu korvaukseen puhelimesi rikkoutuessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä luotettu huoltokumppani.

Puhelinhuolto liikkeessä ilman ajanvarausta

Tuo puhelimesi lähimpään Fonum-liikkeeseen, kun se kaipaa huoltoa tai korjausta.