Samsung Galaxy S24 -puhelimet

Samsung Galaxy S24 on pian täällä – katso huhutut ominaisuudet

Samsungin on huhuttu julkistavan uusi Galaxy S24 -sarjansa tammikuun aikana, mahdollisesti kuun puolen välin tienoilla 17. tammikuuta 2024. Eli ihan pian uudet Samsungin lippulaivapuhelimet ovat täällä! Vuoden 2024 Galaxy S24 -malleissa odotetaan olevan muun muassa tasaiset näytöt kaarevien sijaan sekä tekoäly osana puhelimen ominaisuuksia. Katso kaikki huhutut ominaisuudet alta!


Huhutut ominaisuudet:

  • Galaxy S24 ja S24 Plus -malleissa hieman suuremmat näytöt edeltäjiinsä verrattuna
  • Kaarevat näytöt jäisivät menneisyyteen
  • Useita värivaihtoehtoja
  • Pieniä parannuksia Galaxy S24 Ultra -puhelimen zoomaustoimintoihin
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori
  • One UI 6- tai 6.1-käyttöliittymä
  • Tekoäly osana puhelimen ominaisuuksia
  • Pidempi akun käyttöikä Galaxy S24 ja S24 Plus -malleissa

Samsung Galaxy S24: muotoilu

Näytön muotoilu

Olettaen, että S24-sarjassa on kolme mallia, valittavanasi ovat todennäköisesti Galaxy S24-malli 6,2 tuuman näytöllä, Galaxy S24 Plus 6,7 tuuman näytöllä ja Galaxy S24 Ultra 6,8 tuuman näytöllä. Tämä tarkoittaisi sitä, että niin sanotut perusmallit Galaxy S24 ja S24 Plus saisivat hieman suuremmat näytöt. Useat huhut viittaavat näiden mallien osalta myös siihen, että niiden reunat olisivat hieman tasaisempia aiemmin julkaistun Galaxy Z Fold 5:n ja ironisesti Applen iPhone 15 Pro:n tapaan.

On kuitenkin myös huhuttu, että Samsung Galaxy S24 ja Galaxy S24 Plus tulisivat näyttämään identtisiltä edeltäjiensä kanssa, kun taas Samsung Galaxy S24 Ultran muotoilussa olisi vain hieman säädetty kameran asettelua. Toinen huhu taas kertoo, että S24 Ultrassa voisi olla myös tasainen näyttö ja sen uskottaisiin näin liittyvän S24- ja S24 Plus -mallien joukkoon jättäen kaarevat näytöt menneisyyteen.

Värivaihtoehdot

Jos huhuihin on uskomista Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ja Galaxy S24 Ultra debytoivat neljässä värissä: musta, harmaa, violetti ja keltainen. Kuten Samsung Galaxy S23 -mallien kohdalla, on todennäköistä, että Samsung tarjoaa lisävärivaihtoehtoja saataville yksinomaan Samsung.comin kautta, ja on huhuttu, että nämä värivaihtoehdot voisivat olla oranssi, vaaleansininen ja vaaleanvihreä.


Samsung Galaxy S24: kamera

Tähän mennessä esiin tulleiden huhujen ja vuotojen perusteella kuulostaa siltä, että Galaxy S24 -malleissa on samanlainen laitteisto kuin Galaxy S23 -malleissa, mutta zoomauksen laatuun on tehty joitain muutoksia. Galaxy S24 Ultran on huhuttu säilyttävän edeltäjänsä kameraominaisuudet, joka tarkoittaisi 200 megapikselin pääkameraa, 12 megapikselin ultralaajakulmakameraa, 10 megapikselin 3x telekuvaa ja todennäköisesti 10 megapikselin 10x telekameraa. On myös huhuttu, että Galaxy S24 Ultra voisi käyttää myös 50 megapikselin 3x teleobjektiivia, joka korvaisi nykyisen laitteiston 10 megapikselin anturin.

Galaxy S24 ja S24 Plus -mallien osalta vaikuttaisi siltä, että niiden kameroiden ominaisuudet pysyisivät samoina kuin edeltäjiensä ja niissä olisi sama 50 megapikselin pääkamera.


Samsung Galaxy S24: tekniset tiedot

Prosessori & käyttöliittymä

On melko helppoa olettaa, mikä on Samsungin uusien puhelimien teho. Äskettäin julkistettu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori tulee todennäköisesti olemaan osana Galaxy S24 -malleja. Galaxy S24 -sarjan puhelimissa on huhuttu olevan One UI 6- tai 6.1-käyttöliittymä, joka perustuu Android 14 -käyttöjärjestelmään. Samsung julkisti hiljattain Galaxy AI:n, jota se kuvailee tekoälykokemukseksi vuoden alussa tuleville puhelimille. Samsung ei ole kertonut paljon siitä, mitä Galaxy AI tuo mukanaan, mutta tarjosi yhden esimerkin: puheluiden kääntämisen. Se mahdollistaa reaaliaikaisen äänen ja tekstin kääntämisen kielten välillä alkuperäisestä puhelinsovelluksesta. Muut huhut osoittavat, että mukana olisi myös uusi pika-asetusvalikko sekä taustakuvageneraattori, joka olisi samanlainen kuin Google Pixel 8 -sarjassa.

Tallennuskapasiteetti

Puhelimissa odotetaan olevan 8–12 GB RAM-muistia ja tallennusvaihtoehdot vaihtelevat 128–1 TB välillä, mallista riippuen. Esimerkiksi S24 Plussassa huhutaan olevan 12GB muistia aiemman 8GB sijaan. Vaikka varhaiset huhut lupailivat 2 TB Ultraa, ei kuitenkaan näytä siltä, että se olisi käymässä toteen.

Akku

Mielenkiintoista on myös Galaxy S24- ja S24 Plus -mallien akun pidempi käyttöikä. Jos vuotaneet tekniset tiedot pitävät paikkansa, Galaxy S24 -mallissa on 4 000 mAh akku ja S24 Plussassa 4 900 mAh akku, tehden näistä malleista akun käyttöiältään pidempiä kuin edeltäjänsä. S24 Ultrassa puolestaan huhutaan olevan sama 5 000 mAh akku kuin Galaxy S23 Ultrassa.


Samsung Galaxy S24: julkaisu & hinnoittelu

Galaxy S24 -mallien on huhuttu julkistettavan 17. tammikuuta 2024, jos Samsung noudattaa normaalia julkaisuaikatauluaan. Ennakkomyynti voisi alkaa jo heti seuraavana päivänä ja myyntiin puhelimet tulisivat tammi-helmikuun vaihteessa. Samsung Galaxy S24 -mallien hinnoittelun odotetaan pysyvän Galaxy S23 -mallien tasolla.


Myy vanha Samsung -puhelimesi meille!

Haluatko vaihtaa uuteen Samsungiin, mutta et tiedä mitä tehdä nykyiselle? Älä huoli, meillä on ratkaisu! Myy vanha Samsung -puhelimesi Fonumille ja ansaitse rahaa samalla kun teet ympäristöystävällisen valinnan. Tarjoamme jopa 488 € hyvitystä vanhasta Samsungistasi! 🤑


Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy