Virtapankki eli varavirtalähde

Virtapankki eli varavirtalähde antaa virtaa laturin tavoin

Powerbank tai varavirtalähde on nykyään tuttu näky. Puhelimeen kiinnittyvä latausjohto, joka luikertelee kohti reppua on merkki repussa piilevästä virtapankista. Ei ole mikään salaisuus, että älypuhelimet ja tabletit syövät paljon virtaa ja virta loppuu aina väärään aikaan, väärässä paikassa. Ilmiö on meille niin tuttu, että päätimme tuoda markkinoille Fonum -virtapankin, joka antaa älylaitteelle virtaa laturin tavoin.

Virtapankki, Powerbank, varavirtalähde - mikä se on ja kuinka se toimii?

Virtapankki on lisäakku, joka liitetään laitteeseen USB-portin kautta. Virtapankin sisällä on siis kirjaimellisesti akku. Akussa olevalla varauksella voit ladata minkä tahansa USB -latausjohtoa käyttävän laitteen.

virtapankki

Fonum -virtapankki on laserleikkattua alumiinia ja se kätkee sisälleen 5000 mAh:n litiumpolymeeriakun. Virtapankki on virtaviivainen ja ohut. Paksuutta vain 9.9 mm, joten Fonum -virtapankkia on helppo pitää housujen tai takin taskussa. Laserleikattu alumiinikuori suojaa hyvin Fonum -virtapankkia kolhuilta ja se kestää hyvin suoraan kohdistuvaa painetta.

virtapankki4

Kun Fonum -virtapankkiin kiinnittää laitteen latausjohdon, ja johto kiinnitetään laitteeseen, alkaa laite latautumaan automaattisesti samaan tapaan kuin latausjohto olisi kiinni seinäpistokkeessa.

Virtapankki ladataan MicroUSB-johdolla, joka tulee pakkauksessa mukana. Latauksen voit hoitaa esimerkiksi Fonumin USB-laturilla tai millä tahansa USB-laturilla ja MicroUSB-johdolla. Kytke MicroUSB-johto kiinni porttiin ja laita Fonum -virtapankki latautumaan tietokoneesta tai seinäpistokkeesta. Fonum -laturit ja latauspiuhat löydät kaikista liikkeistämme.

virtapankki6

Et voi ladata virtapankkiasi liikaa, sillä kun laitteen litiumpolymeeriakut ovat saavuttaneet maksimikapasiteetin, laite lopettaa latauksen automaattisesti. Käytännössä laitetta ei voi käyttää väärin, sillä Fonum -virtapankin sisällä on teknologiaa joka suojaa virhetilanteilta. Lue kuitenkin pakkauksessa tulevat käyttöohjeet huolellisesti.

virtapankki7

Kuinka monesti lataat puhelimen täyteen Fonum -virtapankilla

5000 mAh tehoisella Fonum -virtapankilla lataat iPhone 6 -puhelimen noin kaksi kertaa täyteen. Puhelimien akkujen tehot vaihtelevat paljon, mutta 5000 mAh Fonum -virtapankilla lataat lähes tulkoon puhelimen kuin puhelimen kerran täyteen ja vielä vähän päälle. Tablettien akut ovat huomattavasti tehokkaampia, mutta Fonum -virtapankki on myös niille hyvä varavirran lähde.

Virtapankki on siis oiva kaveri jos tiedät päivän aikana käyttäväsi paljon puhelinta tai pelkäät digikamerasta loppuvan akun juuri ennen sinistä hetkeä. Kyllä, koska kyse on varavirtalähteestä, lisäakusta tai virtapankista, se tarkoittaa sitä että Fonum -virtapankin avulla voit ladata lähes tulkoon minkä tahansa USB-portista virtansa ottavan laitteen iPhone -puhelimista GoPro -kameroihin.

virtapankki2

Fonum -virtapankin yläosasta löydät napin, jolla voit tarkistaa laitteen akun varaustilan. Lataustila ilmoitetaan neljällä led indikaattorilla: kaikkien valojen palaessa laitteen akussa on 100 % varaus. Laitteen pyöreän muotoilun ansiosta sitä on miellyttävä pitää kädessä, ja jos pidät laitetta taskussa pyöreät kulmat eivät paina ikävästi.

virtapankki9

Fonum -virtapankki on tyylikäs ja pieni sekä edullinen! Älä siis turhaan pelkää tyhjää akkua, hommaa virtapankki. Tätä tyylikästä kaveria voit käyttää vaikka sisustuselementtinä. Fonum -virtapankin voit ostaa kaikista Fonumin liikkeistä.