Puhelimen näyttö rikki

Puhelimen näyttö rikki, toimi näin!

Yleensä puhelimen korjaus on ajankohtainen silloin kun sen näyttö on rikki. Lisäksi yleisimpiä puhelinhuoltoja ovat akun vaihto tai vääntyneen rungon korjaus.

Kun puhelimen lasi on rikki, mutta lcd näyttö jää ehjäksi, niin puhelimen käyttäminen on vielä mahdollista. Rikkoutuneesta lasista irtoaa kuitenkin helposti teräviä paloja ja puhelimen sisään saattaa päästä pölyä sekä kosteutta. Kun lasi hajoaa, puhelin kannattaa tuoda huoltoon.


Puhelimen näytön lasi rikki, toimi näin:

  • Jos puhelimen käyttö on välttämätöntä vielä särkymisen jälkeen, niin suojaa näyttö kelmulla, kontaktimuovilla tai läpinäkyvällä teipillä. Näin vältät lasinsirut käsissä, eikä kosteus tai pöly pääse puhelimen sisälle. Muista varmuuskopiointi.
  • Tuo puhelin lähimpään huoltoliikkeeseemme.
  • Onko sinulla vakuutus? Yleensä kotivakuutus tai matkavakuutus korvaa vahingon sattuessa puhelimen korjauksen. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Teemme yhteistyötä usean vakuutusyhtiön kanssa. Parhaassa tapauksessa voi hoitaa sekä vahinkotapahtuman, että korjauksen samalta tiskiltä.

Hinnastosta löydät esimerkkejä näytön korjauksista. Jos et löytänyt haluamaasi listalta, niin ota yhteyttä tai poikkea lähimmässä liikkeessämme. Arvioimme huoltokustannukset ja laitamme puhelimen kuntoon!


Me Fonumilla olemme sitä mieltä, että puhelimen korjaamisen pitää olla yksinkertaista ja nopeaa.

Korjaamme kaiken merkkiset älypuhelimet mutkattomaan tapaamme.

Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin liki 35 liikkeestämme. Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme.

Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä, mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa.

Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle.

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille 2 vuoden takuun, pois lukien akut, joille tarjoamme 1 vuoden takuun.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Uusi elämä puhelimelle!

Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy