Honor-puhelin

Honor 8 -puhelimen huolto ja korjaus

Fonum korjaa ja huoltaa Honor 8 -puhelimesta seuraavat viat:

  • Honor 8 akun vaihto
  • Honor 8 näytön vaihto
  • Honor 8 takakuoren vaihto

Meiltä myös laajat asiantuntijapalvelut:

  • Honor 8 ulkoinen ja sisäinen puhdistus
  • Honor 8 tietojen siirto
  • Honor 8 tietojen pelastus
  • Honor 8 akun kuntotarkastus
  • Honor 8 nanosuoja asennettuna

honor8-1020x765-huolto

Honor 8 on Huawein Honor perheen uusin tulokas. Kyseessä on laadukas lippulaivapuhelin, joka on päivittynyt Honor 7-puhelimesta huomattavasti. Muotoilu on pyöristynyt ja puhelin on saanut ympärilleen laadukkaan lasisen rakenteen.

Erikoisominaisuutena on tuplakamera, jonka avulla on mahdollista ottaa parempia kuvia. Honor 8-puhelimen molemmista kameroista löytyy 12 megapikseliä. Toinen kamera kuvaa värillistä kuvaa ja toinen mustavalkoista. Ratkaisun avulla saavutetaan Huawein mukaan valoisammat kuvat joissa on enemmän informaatiota kun molempien kameroiden kuvat yhdistetään yhdeksi kuvaksi. Kamera onkin erittäin laadukas ja samanlainen kamera löytyy Huawein P9-puhelimesta, joka löytyy myös Fonumin huoltolistalta.

honor8-puhelinhuolto

Honor 8- puhelimen lataus hoituu USB-C-portin kautta. Käytössä on pikalataus, jonka avulla, kokemuksemme mukaan, 3 000 mAh akku latautuu noin 25 prosenttia puolessa tunnissa. Ei siis nopein pikalataus, mutta Honor 8-puhelimen akku kestää aktiivista käyttöä päivän.


Fonum huoltaa ja korjaa kaikki Honor 8 -puhelimen viat

Honor 8-puhelimen huolto ja korjaus onnistuu kaikissa Fonum-myymälöissä, ilman ajanvarausta! Kaikkien liikkeiden yhteystiedot löydät täältä tai voit myös soittaa numeroon 020 1321 400 niin asiakaspalvelijamme auttaa sinua löytämään lähimmän myymäläsi.

Ajantasaisen huoltohinnastomme näet hinnasto-sivulta.


Tilaa uutiskirje - saat etuja puhelinhuoltoon

Lähetämme uutiskirjeemme tilaajille personoituja etuja, sekä käytännön vinkkejä puhelimen ylläpitoon. Samalla saat 10 € arvoisen alekoodin Fonumin verkkokauppaan.
Pidä puhelin ehjänä