Honor 8 korjaus

FONUM KORJAA HONOR 8-PUHELIMESTA SEURAAVAT VIAT

Honor 8 näyttö rikki

Honor 8 akku ei toimi

Honor 8 kastunut

Honor 8 ei lataa

Honor 8 virtanappi on rikki

honor8-1020x765-huolto

Honor 8 on Huawein Honor perheen uusin tulokas. Kyseessä on laadukas lippulaivapuhelin, joka on päivittynyt Honor 7-puhelimesta huomattavasti. Muotoilu on pyöristynyt ja puhelin on saanut ympärilleen laadukkaan lasisen rakenteen.

Erikoisominaisuutena on tuplakamera, jonka avulla on mahdollista ottaa parempia kuvia. Honor 8-puhelimen molemmista kameroista löytyy 12 megapikseliä. Toinen kamera kuvaa värillistä kuvaa ja toinen mustavalkoista. Ratkaisun avulla saavutetaan Huawein mukaan valoisammat kuvat joissa on enemmän informaatiota kun molempien kameroiden kuvat yhdistetään yhdeksi kuvaksi. Kamera onkin erittäin laadukas ja samanlainen kamera löytyy Huawein P9-puhelimesta, joka löytyy myös Fonumin huoltolistalta.

honor8-puhelinhuolto

Honor 8- puhelimen lataus hoituu USB-C-portin kautta. Käytössä on pikalataus, jonka avulla, kokemuksemme mukaan, 3000mAh akku latautuu noin 25 prosenttia puolessa tunnissa. Ei siis nopein pikalataus, mutta Honor 8-puhelimen akku kestää aktiivista käyttöä päivän.

FONUM KORJAA KAIKKI HONOR 8-PUHELIMEN VIAT

Honor 8-puhelimen näytön vaihto onnistuu kaikissa Fonum-myymälöissä, ilman ajanvarausta! Kaikkien liikkeiden yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta osoitteesta www.fonum.fi/yhteystiedot tai voit soittaa numeroon 020 1321 400

Ajantasaisen huoltohinnastomme näet hinnasto-sivuilta linkin takaa: https://www.fonum.fi/hinnasto