Käytetyt puhelimet Fonumilta

Kannattaako iPhone 7 ostaa vielä vuonna 2021?

Applen valmistama iPhone 7 on julkaistu syyskuussa vuonna 2016. iPhone 7 on näppärän kokoinen, kevyt ja kestävä laite, joka painaa ainoastaan 138 grammaa.

Usein kysyttyä iPhone 7 puhelimesta

Onko iPhone 7 hyvä puhelin?

iPhone 7 on vielä tänäkin päivänä riittävän tehokas jopa pelaamiseen ja siinä on laadukas 12 megapikselin kamera ja 4K videokuvaus. Se on kokonsa puolesta helppokäyttöinen ja se tarjoaa tuttua Applen laatua todella edulliseen hintaan vuonna 2021.

Minkä kokoinen iPhone 7 on?

iPhone 7 on pienikokoinen älypuhelin – siinä on mielekkään kokoinen 4.7” Retina HD –näyttö, jota on kokonsa puolesta todella helppo hallita. iPhone 7 mitat ovat 138,3 mm x 67,1 mm x 7,1 mm ja paino 138g.

Mikä iOS on iPhone 7:ssa?

Uusin julkaistu iOS 15 on saatavilla myös iPhone 8 -puhelimeen 20.9.2021 alkaen ja se päivittää puhelimen vuoteen 2021 uudella raikkaalla ilmeellään.

Onko iPhone 7 kuulokeliitäntä?

iPhone 7 on ensimmäinen iPhone-malli, josta Apple on jättänyt pois perinteisen 3.5 mm kuulokeliitännän. Kuulokkeet saa kytkettyä Lightning-liitännällä tai Bluetoothilla. 3.5 mm kuulokeliitäntää varten on myös saatavilla adapteri, jolla perinteisten kuulokkeiden yhdistäminen iPhone 7:aan ja sitä uudempiin iPhone-malleihin onnistuu.

Saako iPhone 7 muistikortin?

Ei, iPhone 7 on saatavilla kolmella eri muistikapasiteetilla 32GB, 128GB tai 256GB. iPhonen tallennustilaa pystyy myös vapauttamaan helposti ottamalla käyttöön Applen iCloudin tai muun pilvipalvelun.

iPhone 7 huippukohdat

  • Näyttö: Mielekkään kokoinen 4.7” Retina HD –näyttö, jota on kokonsa puolesta todella helppo hallita

  • Kamera: 12 megapikselin takakamera optisella kuvanvakaimella ja 4K-videokuvauksella

  • Runko: iPhone 7 alumiininen runko ja takakuori on kestävä ja tyylikkään näköinen

iPhone 7 Plus huippukohdat

  • Näyttö: iPhone 7 Plus pitää sisällään upean 5.5" Retina HD -näytön jolla videoiden katselu on entistä mukavampaa

  • Kamera: 12 MP kaksoiskamera tallentaa kaikki tärkeät hetket niin läheltä tai 2x optisen zoomauksen avulla hieman kauempaakin

  • Design: Laitteen muotoilu yhdistettynä alumiiniseen runkoon tekevät laitteesta erittäin mukavan hallittavan.