Panssarilasin asennus

Nanosuojan ja Panssarilasin ero

Puhelimen ehjänä pitämisen kannalta tärkein on ennaltaehkäiseminen. Pidä huoli, että puhelin on suojattu ennen kuin vahinko tapahtuu. Tärkeässä osassa puhelimen suojausta on oikeanlainen näytönsuoja. Oikeanlainen näytönsuoja antaa suojaa sekä rikkoutumisen varalle, että suojaa puhelinta naarmuuntumiselta.

Markkinoilla on useita eri vaihtoehtoja näytönsuojaamiseen, mutta ylivoimaisesti suosituimmat ja käytetyimmät vaihtoehdot ovat Nanosuoja sekä Panssarilasi. Näiden kahden huipputuotteen tärkein tehtävä on suojata laitettasi naarmuilta ja näytön rikkoutumiselta. Suojatuotteiden merkittävin ero on valmistusmateriaali – mutta ne eroavat hieman myös ominaisuuksiltaan. Nanosuojat on valmistettu muovista, kun taas Panssarilasit on valmistettu 9H karkaistusta lasista.


Nanosuoja

Fonumilta saat kustomoidun Nanosuojan yli 10 000 älylaitteeseen: suojaamme puhelimet, kellot ja tabletit.

Kustomoidun Nanosuojan ominaisuudet:

  • Suojaa laitetta naarmuilta ja kolhuilta
  • Itsekorjautuva nanopinnoite
  • Pehmeä materiaali = parempi iskunkestävyys. Nanosuoja ei halkea pudotuksesta ja siinä onkin siksi usein pidempi käyttöikä kuin kovissa suojalaseissa
  • Ei tuntumaeroa perinteiseen Panssarilasiin
  • Ei ongelmia sormenjälki tai kasvojentunnistusominaisuuksien kanssa
  • Nanosuoja on asennettavissa koko puhelimeen, eli sillä voi suojata myös näytön ja takalasin. Nanosuoja on asennettavissa myös kaareville näytöille, sillä muovista tehty suojakalvo taipuu puhelimen muodon mukaan – esimerkiksi Samsungilla ja Huaweilla on puhelinmalleja, joissa näyttö kaartuu reunojen ”yli”.

Panssarilasi

Fonumin panssarilasit on tehty japanilaisesta lasista. Lasi on yhdeksän kertaa normaalia lasia kestävämpää ja tästä johtuen lasilla on 9H-luokitus.

Panssarilasin ominaisuudet:

  • Suojaa laitetta naarmuilta ja kolhuilta
  • Kova materiaali = halkeaa helpommin pudotuksesta, jonka johdosta iskunkestävyys ja lasin antama suoja heikkenee. Tästä syystä suosittelemme, että panssarilasi vaihdetaan heti uuteen, kun vanha on haljennut
  • Panssarilasi ei anna 100 % suojaa. Panssarilasi suojaa laitteen näyttöä jakamalla iskun voimaa laajemmalle alueelle, mutta jos puhelin tai iPad tippuu maahan kulma edellä tai tarpeeksi korkealta voi näyttö hajota panssarilasin alta
  • Panssarilasit, kuten puhelimen näytötkin, on valmistettu lasista, joten se antaa alkuperäistä vastaavan käyttötuntuman.

Kumpi kannattaa valita?

Mielipiteitä ja mieltymiä on monia, joten kokeilemalla selviää, millainen näytönsuoja sopii parhaiten juuri sinun laitteellesi. Fonumilta saat sekä Nanosuojan, että Panssarilasin asiantuntijoiden asentamana laitteellesi ilman ajanvarausta, odottaessa. Meillä on liki 35 palvelupistettä ympäri Suomea - katso lähin toimipisteesi.

Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy