Palautus

Haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi

Siltä varalta että haluaisit palauttaa tuotteen, myyntipakkauksen mukana tulee myös palautusohjeet ja palautuskortti. Fonumilta ostetuilla puhelimilla on kattava 12 kk takuu. Verkosta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Käytetyt puhelimet 12 kk takuulla Fonumilta

FONUM VERKKOKAUPAN PALAUTUSEHDOT

Verkkokaupasta ostetulla myyntikuntoisella puhelimella on 14 päivän palautusoikeus. Jos puhelin on kastunut, vääntynyt, jokin lasiosa on haljennut tai säröytynyt, niin sitä ei voi enää palauttaa tai takuuhuoltaa.

Myös verkkokaupasta ostetulla lisätarvikkeella (pois lukien puhelimeen asennetut näytönsuojat) on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan lisätarvikkeen tulee olla ehjä ja uutta vastaavassa kunnossa, sekä avaamattomassa alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mikäli myyntipakkaus on avattu, ei lisätarvikkeella ole palautusoikeutta.

Mikäli tuote palautetaan 14 päivän palautusoikeuden jälkeen, perimme 30 % tuotteen hinnasta tai koko tilauksen arvon, jos summa on alle 12 €. Jos palautusaika on ylittynyt kuukaudella (30 päivää) tai sen yli, emme palauta maksua.

Jos päädyt palauttamaan tilaamasi puhelimen tai lisätarvikkeen, maksamme rahat tilillesi 2-4 arkipäivän kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet tuotteen keskushuollossamme Helsingissä. Palautus käsitellään aina erillisenä tapahtumana, eikä tuotteita voi siksi vaihtaa suoraan toiseen tuotteeseen.

Huomioithan, että noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus. Noutamattomista tilauksista veloitamme 12 € käsittelykulun tai tilauksen arvon, jos summa on alle 12 €.

Miten palautan verkkokaupasta ostetun puhelimen?

Miten palautan verkkokaupasta ostetun lisätarvikkeen?

Puhelimilla on 12 kuukauden takuu