Fonumilta käytetyt puhelimet 12 kk takuulla

Miten kierrätän vanhan puhelimeni?

Tiesitkö, että jopa 70 % suomalaisista on vanhoja puhelimia lojumassa pöytälaatikossa? Tehdään yhdessä ekoteko – laitetaan vanhat puhelimet kiertoon joko myymällä tai kierrättämällä. ♻️


Miksi kierrättää vanha puhelin?

Jopa 99 % puhelimen materiaaleista voidaan hyödyntää uusien tuotteiden raaka-aineina. Esimerkiksi 80 puhelimen sisältämästä kultamäärästä saadaan valmistettua uusi 14 karaatin kultasormus. Vanhoista kännyköistä saadaan kerättyä talteen myös muita arvokkaita metalleja, erilaisia muovilaatuja ja murskattua lasia, joita voidaan uusiokäyttää eri toimialoilla. Kierrättämällä ja uusiokäyttämällä osia vähennämme elektroniikkajätteen määrää.


Haluatko eroon tarpeettomasta puhelimesta? Toimi näin:

  1. Siirrä talteen puhelimessa olevat tiedot, kuten kuvat ja yhteystiedot, jotka haluat säilyttää. Poista puhelimen muistikortti ja nollaa puhelimen asetukset. Me Fonumilla autamme sinua tiedonsiirroissa ja asetuksien nollaamisessa tarvittaessa.
  2. Katso täältä, mikäli hyvitämme juuri sinun puhelinmallistasi rahaa. Ostamme yleisimpien älypuhelinmerkkien eri malleja ja maksamme niistä reilun korvauksen.
  3. Löytyikö puhelinmallisi listalta ja haluat myydä? Loistavaa, voit toimittaa puhelimesi lähimmälle Fonum -toimipisteelle tai postittaa sen meille. Tarkastamme puhelimen ja saat meiltä kuittauksen sähköpostiisi. Maksamme rahat tilillesi tarkastuksen jälkeen.

Eikö puhelinmalliasi löytynyt listalta? Ei hätää, voit kuitenkin tuoda puhelimesi kierrätettäväksi lähimmälle Fonum -toimipisteelle – ilmaiseksi! Otamme vastaan kaikki vanhat puhelimet ja huolehdimme niiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Yhdessä voimme pysäyttää puhelinten liikakansoituksen 💚