Fonum-myymälä

Kahden vuoden takuu puhelinhuolloille

Fonum tarjoaa kahden vuoden takuun kaikille puhelinhuolloille ja varaosille*

Fonum on Suomen suurin älypuhelinhuolto. Korjaamme kuukaudessa yli 15 000 mobiililaitetta myymälöissämme ja palvelupisteillä ympäri Suomea. Varaosien ja huollon laatu on ollut meille aina tärkeää. Voimme ylpeänä kertoa saavuttaneemme tason, jossa varaosien ja työn laatu on noussut niin korkeaksi, että haluamme tarjota asiakkaille kahden vuoden takuun huollon ja varaosien osalta!


Miksi tarjoamme kahden vuoden takuun?

Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme parhaat mahdolliset tavarantoimittajat ja kaikki työntekijämme käyvät läpi Fonumin huoltokoulutuksen, jossa heistä koulutetaan mobiililaitehuollon ammattilaisia. Nämä kaksi prosessia ovat tasolla, josta olemme aidosti ylpeitä ja meille tulee erittäin vähän takuunalaisia tapauksia. Näissä tapauksissa haluamme tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Kahden vuoden takuu on juuri sitä.

*Takuu kattaa kaikki Fonumin tekemät huollot ja varaosat, lukuunottamatta kosteusvaurioisia mobiililaitteita ja akkuja.


Akuille annamme yhden vuoden takuun

Akkujen takuu on yksi vuosi. Tämä johtuu siitä, että kyseessä on kuluva osa, joka menettää varaustaan latauskertojen kasvaessa. Akuille myönnämme yhden vuoden takuun. Suosittelemme tutustumaan tekemäämme oppaaseen, jossa kerromme kuinka lataat laitettasi oikein ja akkusi varaustaso säilyy mahdollisimman hyvänä.

Kosteusvaurioisille mobiililaitteille emme myönnä takuuta ollenkaan. Kosteusvaurioiden aiheuttamia vikoja on erittäin vaikea määrittää ja kerromme aina asiakkaalle, mikäli mobiililaitteessa oleva kosteusvaurio estää takuun myöntämisen.


Mikä on Fonum?

Fonum on Suomen suurin puhelinhuolto ja nopeasti kasvava käytettyjen puhelimien ostopaikka. Korjaamme lähes kaiken merkkiset puhelimet, useimmiten jo saman päivän aikana, Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on ohjata asiakas Fonumille. Meillä on myös kätevä postituspalvelu.

Kaikkien Fonum-myymälöiden aukioloajat ja sijainnit löydät linkin takaa. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 020 1321 400 tai olla meihin yhteydessä Facebookissa.


Täydelliset takuuehdot löydät täältä >