Fonum tausta kuplat

Hyppää mukaan
voittajatiimiin

Tervetuloa Fonumille, Suomen johtavaan puhelinhuoltoketjuun

Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä – saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.
Fonum henkilökunta

Fonum – helpotusta puhelinhuoliin

Olemme puhelimien korjaukseen, kierrätykseen ja käytettyjen puhelinten myyntiin keskittynyt moderni, ketterä ja vastuullinen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen helpotusta kiireiseen arkeen fiksuun hintaan.

Puhelinhuoltojen lisäksi asiantuntijamme tarjoavat kattavan valikoiman lisätarvikkeita ja avun kaikkiin puhelimiin liittyviin kysymyksiin.

Fonum lukuina

  • 2013 perustettu
  • 34 Myymälää ja palvelupistettä
  • 260 Fonumilaista
  • 26 - työntekijöiden keski-ikä

Miksi työskentelisit Fonumilla?

Kannustava palkkaus ja edut

Markkinatason palkan lisäksi palkitsemme onnistumisista. Meillä on käytössä kannustava palkkausjärjestelmä sekä tulospalkkio. Myymälätyössä omalla aktiivisella tekemisellä voi yltää jopa 40 euron tuntiansioihin. Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut kumppaneiltamme, lounasetu sekä kattava työterveyspalvelu. Kuukausipalkkaisilla työntekijöillä on myös puhelinetu.

Kivat työkaverit ja tiivis yhteishenki

Fonumilla töitä tehdään pilke silmäkulmassa sekä toisiamme kannustaen. Kulttuurimme keskiössä on avoin kommunikaatio, innostava ilmapiiri sekä ajatus, että tavoitteet saavutetaan yhdessä, tiiminä. Me näemme maailman ja kohtaamme asiat omalla tyylillämme: chillisti. Maailmassa on huolia ja ongelmia, mutta niistä kyllä selvitään ja me hoidamme ainakin oman osamme. Emme ole missään tapauksessa etäisiä tai välinpitämättömiä, vaan aidosti läsnä, aina valmiina auttamaan. Haluamme luoda ympäristöömme mielenrauhaa ja hyvää fiilistä.

Monipuolinen ja vaihteleva työ

Fonumilla päivät ovat vauhdikkaita ja työilmapiiri rento. Meillä ei pönötetä, vaan pääset mukaan tekemisen meininkiin ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tiimiläisiämme yhdistää aito kiinnostus ihmisten kohtaamiseen ja vastuullisen myynnin edistämiseen. Myös ongelman ratkaisu ja nykyteknologia ovat yhteisiä asioita, joista innostumme.

Panostamme kasvuun ja kehitykseen – niin työntekijöiden kuin yrityksenkin

Fonum on edelläkävijä, joka kasvaa ja kehittyy. Panostamme uusiin ratkaisuihin ja henkilöstön osaamiseen. Haluamme tarjota jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden työskennellä erinomaisessa yhteisössä ja kehittyä parhaaksi osaajaksi omassa tehtävässään. Tarjoamme myös kannustavan palkkauksen sekä loistavat mahdollisuudet edetä uralla.

Kestävä liiketoiminta

Tekemistämme ohjaa halu jättää positiiivinen jälki maailmaan: puhelimia ei tulisi enää nähdä “kertakäyttötuotteena.” Haluammekin tehdä tämän muutoksen käytöksessä ihmisille mahdollisimman helpoksi. Keskeinen ajatus on se, että yksi korjattu puhelin on yksi valmistettu puhelin vähemmän. Haluamme tehdä merkityksellistä työtä asiakkaillemme ja yhteiskunnalle antamalla uuden elämän kymmenille tuhansille puhelimille vuosittain.