Fonum Superpäivä

Hyödynnä Superpäivän huipputarjoukset

Tarjoukset voimassa 16.-18.2.2024.Asset - Superpäivä 2024 - Näytönsuojat

Kaikki näytönsuojat -10 €

Suojaa puhelimesi ja muut älylaitteet ennen kuin on liian myöhäistä! Vain tämän viikonlopun ajan kaikki näytönsuojat asennettuna -10 €. Näytönsuoja auttaa suojaamaan laitetta naarmuja, säröjä ja muita vaurioita vastaan, jotka voivat syntyä laitteen pudotessa tai kolhiintuessa. Se auttaa säilyttämään laitteen ulkonäön ja toiminnallisuuden. Löydät valikoimastamme useita erilaisia näytönsuojia, kuten kirkas, matta ja privacy. Saatavilla näytönsuoja myös tabletille!

Tarjous koskee kaikkia myymälöissämme asennettuja näytönsuojia (pois lukien Kellopanssari). Tarjous on saatavilla vain Fonum-myymälöissä ja palvelupisteillä.


Asset - Superpäivä 2024 - Silikonikuoret

Kaikki silikonikuoret 9,99 €

Muista suojata puhelimesi myös silikonikuorella! Silikonikuori suojaa puhelimen takakantta ja reunoja naarmuilta ja kolhuilta, mikä auttaa vaimentamaan iskuja ja pudotuksia sekä säilyttämään laitteen ulkonäön ja arvon. Se toimii esteenä avainten, kolikoiden ja muiden terävien esineiden aiheuttamille naarmuille. Se tarjoaa paremman otteen puhelimesta, mikä vähentää liukastumisen riskiä ja auttaa estämään sen putoamisen käsistä. Silikonikuori on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista suojata puhelin vaurioilta ja pidentää sen käyttöikää.

Löydät valikoimastamme silikonikuoria useille eri puhelinmerkeille ja -malleille monissa eri väreissä. Tarjous on saatavilla vain Fonum-myymälöissä ja palvelupisteillä.


Asset - Superpäivä 2024 - iPhone 11

Rajoitettu erä iPhone 11 -puhelimia alkaen 299,99 €

iPhone 11 on edelleen hyvä valinta niille, jotka etsivät laadukasta puhelinta kohtuulliseen hintaan. Siinä on tehokas A13 Bionic -siru, joka tarjoaa sulavan käyttökokemuksen ja riittävästi tehoa jokapäiväiseen käyttöön. Kaikki myymämme käytetyt laitteet läpikäyvät laajan, yli 40 vaiheesta koostuvan, standardoidun testausprosessin, ja toimivat täten erinomaisesti.

Saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Tarjous on saatavilla Fonum-myymälöissä ja palvelupisteillä sekä verkkokaupassa.


Tervetuloa lähimpään Fonum-myymälään ja hyödynnä Superpäivän huipputarjoukset!