Puhelin kädessä

Käytetyn puhelimen kuntoluokitukset

Vaadit sitten priimaa tai pieni kauneusvirhe on vain merkki eletystä elämästä, Fonum kuntoluokituksista löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan käytetyn puhelimen.

Kuntoluokka kertoo vain laitteen ulkoisen kunnon, sillä puhelimet on testattu yli 40 vaiheesta koostuvalla erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla ja tarvittaessa huollettu omassa huoltoyksikössämme Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta. Kaikkien laitteiden toiminta on varmistettu ja toimivat täten erinomaisesti.

Laite saattaa ilmoittaa erillisellä huomautuksella vaihdetusta akusta tai näytöstä, mikäli Fonum on vaihtanut siihen jommankumman osan. Tämä ei vaikuta laitteen käyttöön millään tavalla. Laitteen akkukapasiteetti on aina minimissään 85 % eli hyvällä tasolla.

Minkä kuntoluokan valitsetkin, haluamme että olet tyytyväinen tekemääsi ostokseen ja siksi tarjoamme verkkokaupasta ostetuille laitteille ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa ostoksesta. Puhelimilla on myös kattava 12 kk Fonum takuu.


Kuntoluokitukset

Uudenveroinen

Arvostat laatua ja haluat että laitteesi on kuin uusi. Laitteessa ei ole näkyviä käytön jälkiä ja puhelin tuntuu uudenkarhealta. Testausprosessissa olemme todenneet laitteen toimivan erinomaisesti ja akkukapasiteetti on minimissään 85 %, eli hyvällä tasolla.

Artikkeli - Kuntoluokitus - Erinomainen


Erinomainen

Soveltuu sinulle, joka haluat laatua rahaa ja luontoa säästäen. Laitteessa on muutamia pieniä käytönjälkiä, kuten pienet naarmut rungossa tai näytössä. Testausprosessissa olemme todenneet laitteen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 85 %, eli hyvällä tasolla.

Artikkeli - Kuntoluokka - Erinomainen


Hyvä

Tämä laite on täydellinen sinulle, jos muutama pieni kauneusvirhe ei haittaa. Laitteessa on vaihtelevasti käytönjälkiä, kuten kevyitä naarmuja/jälkiä näytössä ja rungossa, mutta yleisilmeeltään se on siistissä kunnossa. Testausprosessissa olemme todenneet laitteen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 85 %, eli hyvällä tasolla.

Artikkeli - Kuntoluokka - Hyvä


Kohtalainen

Hyvä valinta, jos käytön jäljet eivät haittaa sinua. Kun kulumaa ja kolhuja tulee joka tapauksessa käytön aikana, on niistä turhaa maksaa muutamaa kymppiä lisähintaa. Laitteessa on selkeitä käytönjälkiä, kuten naarmuja tai kolhuja, mutta se on kuitenkin täysin ehjä. Testausprosessissa olemme todenneet laitteen toimivan erinomaisesti ja akkukapasiteetti on minimissään 85 %, eli hyvällä tasolla.

Artikkeli - Kuntoluokka - Kohtalainen


Katso tarkemmat kuvat ja videot eri kuntoluokista >