Käytetyn puhelimen kunto- ja laatuluokitukset

Vaadit sitten priimaa tai sinulle pieni kauneusvirhe on vain merkki eletystä elämästä, kuntoluokituksista löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan puhelimen.

Kuntoluokka kertoo vain laitteen ulkoisen kunnon, sillä puhelimet on testattu erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla ja tarvittaessa huollettu omassa huoltoyksikössämme Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta. Puhelimien näytöt ovat aina ehjiä.

Minkä kuntoluokan valitsetkin, haluamme että olet tyytyväinen tekemääsi ostokseen ja siksi tarjoamme ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa ostoksesta. Puhelimilla on myös kattava 12 kk takuu.

Uudenveroinen

Arvostat laatua ja haluat että puhelimesi on kuin uusi. Tuotteessa ei ole käytön jälkiä ja kaikki ominaisuudet toimivat täydellisesti. Olemme testanneet puhelimen kattavalla testausprosessilla ja takaamme, että akun kapasiteetti on minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla.

fonum kuntoluokitus uutta vastaava 1024x1024

Erinomainen

Soveltuu sinulle, joka haluat laatua rahaa ja luontoa säästäen. Puhelin on kuin uusi, pieniä huomaamattomia käytön jälkiä lukuun ottamatta. Testausprosessissa olemme todenneet puhelimen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla.

fonum kuntoluokitus erinomainen 1024x1024

Hyvä

Tämä puhelin on täydellinen sinulle, jos muutama pieni kauneusvirhe ei haittaa. Tuotteessa on vain vähän käytön jälkiä, ja testausprosessissa olemme todenneet puhelimen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla.

fonum kuntoluokitus hyva 1024x1024

Kohtalainen

Hyvä valinta, jos käytön jäljet eivät haittaa sinua. Kun kulumaa ja kolhuja tulee joka tapauksessa käytön aikana, on niistä turhaa maksaa muutamaa kymppiä lisähintaa. Testausprosessissa olemme todenneet puhelimen toimivan erinomaisesti ja akkukapasiteetti on minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla.

fonum kuntoluokitus tyydyttava 1024x1024

Laite saattaa ilmoittaa erillisellä huomautuksella vaihdetusta akusta tai näytöstä laitteen asetuksissa, mikäli Fonum on vaihtanut laitteeseen uuden akun tai näytön. Tämä ei vaikuta laitteen käyttöön.