Fonum panssarilasi
Fonum panssarilasi

Panssarilasin asennus useille puhelinmalleille

Panssarilasin asennus - iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei ja Honor

Panssarilasin asennus useille puhelinmalleille käy Fonumissa helposti. Asennamme panssarilasit suosituimpiin puhelinvalmistajien puhelimiin:

  - Apple iPhone
  - Honor
  - Samsung
  - Huawei
  - OnePlus

Kun ostat suojalasin puhelimeen Fonumilta, niin sinun ei tarvitse tehdä panssarilasin asennusta itse. Teemme sen puolestasi ja mikä parasta, se sisältyy hintaan. Meiltä löydät laajan valikoiman panssarilaseja useisiin eri puhelinmalliehin ja merkkeihin. Suojaa siis puhelimesi ennenkuin se on liian myöhäistä!

Panssarilasin hinta

Fonum Panssarilasi 29,99 €

Kustomoitu Nanosuoja 39,99 €

Kustomoitu Nanosuoja yli 10 000 älylaitteelle
Saatavilla kaikista Fonum liikkeistä!

Katsothan ajantasaiset hinnat hinnastostammeMikä on panssarilasi?

Panssarilasi on lasia. Se suojaa puhelinta tai iPadia naarmuilta ja kolhuilta ja antaa lisäsuojan puhelimen omalle näytölle jos puhelimesi tippuu maahan.

panssarilasi-puhelimeen

Miksi ostaisin panssarilasin?

Panssarilasi suojaa naarmuilta ja kolhuilta. Se ehkäisee myös tehokkaasti puhelimen tai iPadin näyttöä, mikäli puhelin tippuu maahan. Panssarilasi ei anna kuitenkaan 100% suojaa. Panssarilasi jakaa iskun voimaa laajemmalle alueelle, mutta jos puhelin tai iPadi tippuu maahan kulma edellä tai tarpeeksi korkealta, voi näyttö hajota panssarilasin alta.

Panssarilasi on erittäin tehokas suoja normaalia “arkinaarmuuntumista” vastaan. Panssarilasi on myös erittäin helppo vaihtaa uuteen jos se hajoaa tai naarmuuntuu liikaa. Se on halpa suoja, joka voi pelastaa puhelimesi tai tablettisi näytön.

Saatavilla olevat panssarilasit:

Apple

iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2020, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

iPad Air, iPad Air 2019, iPad Mini

Samsung

Samsung Galaxy S7 edge, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e, S20, S20 Plus, S20 Ultra, S21, S21 Ultra, S21 Plus

Samsung Galaxy A40, Galaxy A41, Galaxy A42, Galaxy A50, Galaxy A51, Galaxy A52 5G, Galaxy A70, Galaxy A71, Galaxy A72

OnePlus

OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus Nord, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord N10 panssarilasi

Huawei

Huawei P Smart 2019, Huawei P20, Huawei P20, Lite Huawei P20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei P40, Huawei P40 Pro

Honor

Honor view 20, Honor 10, Honor 9, Honor 8, Honor 8 Lite, Honor 7


Seitsemän päivän laatutakuu

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua ja palvelua, tästä syystä myönnämme kaikille panssarilaseille seitsemän päivän laatutakuun.

Panssarilasin laatutakuu kattaa:

  • Mikäli panssarilasiin tulee ilmakuplia seitsemän (7) päivän aikana tai ilmakuplat eivät häviä itsestään.
  • Mikäli Panssarilasi irtoaa tai asiakas ei ole tyytyväinen asennukseen (panssarilasi on vinossa).
  • Mikäli panssarilasin alle on jäänyt pölyä tai karva ja se havaitaan vasta myöhemmin.
  • Mikäli panssarilasissa on laatupoikkeama eli siihen tulee kuin itsestään halkeama tai se murenee ensimmäisen seitsemän (7) päivän aikana.

Miten panssarilasi tehdään?

Fonumin myymät panssarilasit on tehty laadukkaasta Japanilaisesta lasista. Kyse ei ole siis muovista, vaan aidosta lasista. Panssarilasia kutsutaan myös nimellä suojalasi, mutta panssarilasi on vakiintunut nimitys. Lasi on yhdeksän kertaa normaalia lasia kestävämpää ja tästä johtuen lasilla on 9H-luokitus.

Itse lasiaihion valmistusprosessi on hyvin perinteinen. Lasi saapuu tehtaalle levyinä, joista laserleikataan jokaiselle puhelin- tai iPad-mallille soveltuva lasi. Tämän jälkeen lasia karkaistaan eli kovetaan noin viiden tunnin ajan 500° celciuksen lämpötilassa, jonka jälkeen lasi jäähdytetään nopeasti. Lämmityksen ja jäähdytyksen ansiosta lasista tulee yhdeksän kertaa normaalia lasia kovempaa.

Tämän jälkeen lasiin asennetaan kolme erilaista pinnoitetta. Lasin alle asennetaan muovikalvo, joka mahdollistaa sen, että mikäli lasi hajoaa, palaset jäävät kiinni kalvoon. Näin olleen lasinsirut eivät leviä ympäriinsä. Muovikalvo on erittäin tiheää PET-muovia ja se ehkäisee myös terävien osumien etenemisen näytön pinnalle asti.

Muovikalvon päälle asennetaan silikonipinnoite, joka kiinnittää lasin puhelimen näyttöön. Silikoni imee ilman pois puhelimen oman näytön pinnalta ja kiinnittää panssarilasin tiukasti kiinni puhelimeen tai iPadiin. Silikonipinnoite ei jätä lasiin minkäänlaisia liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja asentaa uudelleen näytön pintaan. Jos haluat asentaa lasin uudelleen, huomioithan että lasi hajoaa herkästi kun se irroitetaan näytön pinnasta. Nosta siis varovasti kulmasta.

Muovikalvo ja silikoni ovat panssarilasin alapuolella ja puhelimen näyttöä vasten. Lasin päällä on nanopinnoite, joka ehkäisee sormenjälkien ja rasvatahrojen syntymistä. Käyttäjä ei huomaa nanopinnoitetta ollenkaan.

Fonum panssarilasi

Kaikki Fonumin myymät panssarilasit tulevat yhdeltä tavarantoimittajalta. Tällä pystymme varmistamaan lasien laadun, sillä olemme tiiviissä yhteydessä alihankkijaamme, olemme vierailleet tehtaalla ja pystymme antamaan suoraa palautetta esimerkiksi lasien istuvuuden ja laadun suhteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Fonum panssarilasin voit ostaa kaikista liikkeistämme.

Panssarilasin asennus

Asennamme panssarilaseja liikkeissämme odottaessa. Tervetuloa! Me Fonumilla uskomme laatuun, nopeuteen ja helppouteen.