Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge huolto ja korjaus

Korjaamme ja huollamme Samsung S7 ja S7 Edge puhelinmallit nopeasti ja vaivattomasti.

Alta löydät Samsung puhelinten yleisimmät huoltotoimenpiteet:

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge näyttö rikki

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge akku ei toimi

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge kastunut

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge ei lataa

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge kamera rikki

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge virtanappi on rikki

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge kotinäppäin on rikki

Samsung Galaxy S7 ja S7 Edgen suurin ero on luonnollisesti näyttö. S7 Edgen näyttö on sivuilta kaareva ja hieman isompi kuin normaalin S7-puhelimen näyttö. Galaxy S7 Edgen näytön koko on 5.5 tuumaa ja S7:n 5.1 tuumaa.

Fonum vaihtaa näytöt molempiin puhelimiin. Samsung Galaxy S7 näytön vaihto maksaa 209€ ja Galaxy S7 Edgen näytön vaihto maksaa 369€. Hintaero johtuu S7 Edgen kaarevasta näytöstä ja suuremmasta työmäärästä.

samsung-näyttö-rikki

Puhelimet ovat tehoiltaan samanlaiset. Molemmissa on sama Snapdragon 820 suoritin ja 4GB käyttömuistia. Akun kesto on parantunut S6 ja S6 Edge puhelimista. Galaxy S7 mallin akku on teholtaan 3000 mAh ja S7 Edgen 3600 mAh. Testimme ovat osoittaneet S7 Edgen akun kestävän käytössä pidempään, vaikka näyttö on suurempi. Vaihdamme akut molempiin malleihin hintaan 79€.

samsung-galaxy-huolto

Molemmissa puhelimissa on 12-megapikselin kamerat. S6-sarja kätki sisäänsä 16-megapikselin kamerat. Vaikka pikselimäärä on pudonnut, on kuvien laatu parantunut paitsi yleisesti, myös hämärässä. Tämä johtuu siitä, että pikselit eivät ole niin tiheästi kennolla ja kenno ottaa vastaan valoa enemmän.

samsung-s-puhelinhuolto

Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge ovat erittäin hyvin viimeisteltyjä puhelimia. Molemmissa puhelimissa on myös S6-sarjasta puuttunut SD-kortin paikka. SD-kortilla saa laajennettua puhelimen sisäistä muistia huomattavasti!

samsung-puhelinhuolto

Ajantasaisen huoltohinnastomme näet hinnasto-sivuilta linkin takaa: http://www.fonum.fi/hinnasto

Korjaamme Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 Edget nopeasti, ilman ajanvarausta ja elinikäisellä takuulla!