iPhone purettuna osiin

iPhone 4 / 4S korjaus ja huolto

iPhone-korjaukset 2 vuoden takuulla*

Me korjaamme sinun iPhone 4 -puhelimen helposti ja nopeasti. Kaikissa korjauksissa kestää alle tunti. Voit katsoa hinnat hinnastostamme >

*Poislukien akut, joille myönnämme 12 kuukauden takuun.

Korjaamme kaikki viat, esimerkiksi:
iPhone 4 / 4s näyttö rikki
iPhone 4 / 4s akku ei toimi
iPhone 4 / 4s kastunut
iPhone 4 / 4s ei lataa
iPhone 4 / 4s kamera rikki
iPhone 4 / 4s virtanappi on rikki
iPhone 4 / 4s kotinäppäin on rikki


Asioita, joita kannattaa tarkistaa ennen huoltoa

Usein käy niin, että varsinaista huoltoa ei edes tarvita. Esimerkiksi, jos iPhone 4 ei lataa, niin tarkasta ensin laturipesä, ettei siellä ole pölyä. Pölyhuiska, topsy-puikko tai pölynimuri käy tähän hommaan erinomaisesti. Varovaisesti roskat poistamalla, voi laturipesä lähteä toimimaan. Jos niin ei sen jälkeen käy, niin ota yhteyttä ja me saamme sen varmasti kuntoon. Sama ongelma saattaa olla kuulokeliittimessä: kokeile ensin puhdistaa se itse.

Yksi yleinen ongelma on kastunut iPhone, paras tapa toimia heti kun puhelin on saanut kosteutta, on sulkea se pussiin, jossa on riisiä tai muuta hyvin kosteutta itseensä imevää materiaalia. Näin puhelimesta saadaan suurin osa kosteudesta heti pois.

Kastunutta puhelinta ei saisi laittaa päälle ennen kuin se on kuivunut oikosulkujen välttämiseksi.

Kotinäppäimet yleensä on pakko vaihtaa tietyn ajan kuluessa, koska näppäimen alla oleva liitin kuluu. Käytännössä siis jokaisen iPhonen kotinäppäin tulee vaihtoon kun kilometrit tulee täyteen. Sama juttu koskee virta- ja ääninäppäimiä.

Me autamme mielellämme kaikissa puhelimeesi liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tai katsom mitä iPhone-korjaus maksaa, niin autamme ja hoidamme puhelimesi kuntoon ilman ajanvarausta.

Näyttö rikki?

Yleensä kaikki näytön viat korjaantuu kun kosketuspaneeli ja etulasi vaihdetaan uuteen. Meiltä saat vaihdon alle tunnissa. Voit tietenkin myös lukea ohjeemme, jos haluat askarrella ja kokeilla itse vaihtaa lasia.