iPhone pikahuolto

Korjaa puhelin ja säästä lompakkoa

Vaikka puhelimesi näyttö olisikin säpäleinä, se kannattaa korjata ja näin säästää lompakkoa.

Pysäytetään puhelimien liikakansoitus! Näin olemme julistaneet turuilla ja toreilla jo vuoden päivät, varsin hyvästä syystä: maailmassa on liikaa puhelimia. Ja jos emme halua tulevaisuudessa hukkua niiden alle, oman puhelimen käyttöikää kannattaa pyrkiä venyttämään mahdollisimman pitkälle.

Mutta vanhasta, muutoin hyvästä ja luotettavasta puhelimesta kannattaa pitää huolta myös käytännönläheisistä syistä. Fiksu kaveri huoltaakin puhelimen aikailematta, jolloin kustannukset pysyvät maltillisina ja lisävauriot eivät aiheuta korvaamatonta vahinkoa. Alla muutama muu juttu, jotka on hyvä pitää mielessä, jos puhelimen korjaaminen askarruttaa:

  • Kun puhelin menee riittävän huonoon kuntoon, laite voi sammua lopullisesti, jolloin kaikki tiedot menetetään.
  • Puhelimen näytön tai akun vaihto on edullisempaa kuin uuden älypuhelimen ostaminen.
  • Puhelimen korjaaminen on ympäristöystävällisempää kuin uuden älypuhelimen hankkiminen.
  • Rikkoutuneen näytön käyttö voi olla hankalaa: kuvat ovat mitä sattuu ja navigointi lähes mahdotonta.
  • Korjaamalla säästät sekä aikaa että rahaa – puhelinta ei tarvitse jättää huoltoon useiksi viikoiksi, vaan Fonumista saat laitteesi hetkessä takaisin.
  • Vakuutukset kunnossa? Yleensä vakuutus kattaa korjauksen vahingon sattuessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltokumppani, joten maksat näytön vaihtamisesta vain omavastuun.

Lue lisää vakuutusasiakkuudesta täältä >

Fonumilta puhelimen näytön vaihto nopeasti, aina ilman ajanvarausta. Ehjä puhelimen näyttö varmistaa sujuvan arjen lähes kaikissa tilanteissa. Kolhuja kärsinyt puhelin on nyt syytä laittaa kuntoon, sillä rikkinäinen näyttö voi vaarantaa koko puhelimen ja sen sisältämät kallisarvoiset muistot. Löydä lähin myymälä ja korjauta puhelimesi jo tänään.