Postituspalvelu

Nopea puhelinhuolto postilla. Korjaamme puhelimesi 1–3 arkipäivässä. Täytä oheinen huoltolomake mahdollisimman huolellisesti, tämä nopeuttaa huoltoa ja saat puhelimen takaisin mutkitta. Voit lähettää huoltoon kaikki eri puhelinmallit.

Pakkaus- ja lähetysohjeet

Kun rikkoutunut puhelin saapuu huoltoon, tarkastamme puhelimen ja teemme korjausarvion. Olemme sinuun yhteydessä korjauskustannuksista ja huollon käsittelyajasta. Jos korjaus ei onnistu 1-3 arkipäivässä, saat meiltä uuden korjausaika-arvion ja tiedon varaosien toimitusajasta.

Yleisimpiin puhelinmalleihin on korjauksen yhteydessä mahdollista asentaa 25 euron hintaan panssarilasi, joka suojaa puhelimen näytön tulevaisuudessa. Harvinaisempien mallien kohdalla voit tiedustella panssarilasin saatavuutta omaan puhelimeesi Fonumilta.

Näin pakkaat laitteesi

 1. Pakkaa laitteesi huolellisesti esim. alkuperäiseen myyntipakkaukseen tai postituskuoreen, suojattuna kuplamuovilla. Laita pakkauksen mukaan myös omat yhteystietosi sekä laitteen vikakuvaus.

 2. Käytä ilmaista lähetystunnusta, kun viet laitteen Postiin: 638665 Fonum Oy Ab / Postituspalvelu Kaarlenkatu 9-11, 00530 Helsinki. Voit viedä laitteen myös Matkahuoltoon ja käyttää ilmaista lähetystunnusta: 9538509 Fonum Oy Ab / Postituspalvelu Kaarlenkatu 9-11, 00530 Helsinki.

*HUOM! Vie laite Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen, ja pyydä kuitti lähettämästäsi paketista. Älä laita pakettia Postin keltaiseen lähetyslaatikkoon tai vastaavaan. Näin pystymme seuraamaan lähetysten kulkua seurantanumeroilla.*

Puhelimen korjaus vakuutukseen?

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltokumppani. Lähetä laitteesi huoltoon postitse yllä olevan ohjeen mukaisesti. Vahingon käsittelyyn tarvitsemme vahinkotunnuksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöisi omilla verkkosivuilla.

Lisätietoa vakuutusasiakkaille →

Toimi näin

 • Täytä huoltolomake tämän sivun “huoltolomake“ välilehdeltä
 • Pakkaa rikkoutunut puhelin ohjeen mukaisesti
 • Lähetä se veloituksetta osoitteeseen Kaarlenkatu 9-11, 00530 Helsinki
 • Korjaamme puhelimesi 1-3 arkipäivässä lähetyksen vastaanotosta
 • Laite palautetaan postilla postiennakkomaksua vastaan

Mitä haluat huoltaa?

Katso hinta-arvio laitteesi huollolle.

Onko sinulla vakuutus?

Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja korjaamme puhelimesi paikan päällä Fonum-myymälässä.

Mitä haluat huoltaa?

Katso hinta-arvio laitteesi huollolle.

Laite
   Korjaukset

   + Lisää uusi

   Lisätarvikkeet ja palvelut

   + Lisää uusi

   Huoltolomake

   Anna henkilö- sekä laitetietosi

   Henkilötiedot

   Mieluisin yhteydenottotapa

   Vahinkotunnus

   Oletko ilmoittanut puhelimen rikkoutumisesta vakuutusyhtiölle? Jos olet, kirjaa vahinkotunnus tähän.

   Laitteen tiedot

   Lisätiedot