Fonum brändikuva

Kuukauden Android: Samsung Galaxy S10e

Onko harkinnassa ostaa käytetty Samsung? Huhtikuun kuukauden Android on Samsung Galaxy S10e ja se on loistava valinta sinulle, joka haluat näppärän kokoisen älypuhelimen, jossa hinta-/laatusuhde on kohdillaan.

Samsung julkaisi Galaxy S10-malliston vuonna 2019, onko siis kannattavaa ostaa Galaxy S10e vuonna 2022? Kyllä, ehdottomasti on. Galaxy S10e on edelleen kilpailukykyinen ja vertailukelpoinen niin tekniikkansa kuin käyttöominaisuuksiensa puolesta.

Samsung Galaxy S10e on edullinen puhelin, mutta älä anna hinnan hämätä.


Tässä muutama Galaxy S10e:n parhaista ominaisuuksista:

  • Takalasin pyöristetyt reunat ja kompakti 5.8 tuuman näyttö takaavat hyvän käsituntuman eikä puhelin luista otteesta. Koska Samsung Galaxy S10e on pieni puhelin, on se esimerkiksi loistava puhelin lapselle.

  • Erinomainen näyttö: Samsung Galaxy S10e on varusteltu Dynamic AMOLED -näytöllä, joka on edelleen erittäin kilpailukykyinen uusimpien puhelinmallien kanssa. Dynamic AMOLED -näyttö vähentää haitallisen sinisen valon määrää ja tukee HDR10+ sertifikaattia, mahdollistaen elokuvalaatuisen katselukokemuksen puhelimellasi.

  • Kamera: Puhelimessa on hyvä etu- ja takakamera. 10 megapikselin etukamera varmistaa laadukkaat selfiet ja yhteiskuvat. Galaxy S10e:ssä on kaksi takakameraa: 12 ja 16 megapikseliä. Takakamerat ovat varusteltu dual pixel -automaattitarkennuksella sekä optisella kuvanvakaimella. Huomionarvoista on myös, että Galaxy S10e:llä saat kuvattua jopa 4K UHD-videokuvaa.

Kunniamaininnan saa ehdottomasti myös iso sisäinen muisti (128GB) sekä, että Samsung Galaxy S10e tukee microSD -muistikortteja jopa 512GB saakka. Laitteeseen on myös saatavilla Android 12 -käyttöjärjestelmäversio, joka päivittää ulkoasun nykypäivään sekä optimoi paremmin laitteen suorituskykyä ja akunkestoa käyttötapojen mukaisesti.