Fonum iPhone puhelinhuolto ja näytön vaihto

iPhone 14 näytön vaihto ja huolto

Onko iPhone 14 –sarjan puhelimen näyttö rikki?

Saat meiltä iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max -puhelimien huollon ja korjauksen, kuten näytön vaihdon, vaivattomasti ja edullisesti. Korjaamme puhelimesi paikan päällä myymälässämme ilman ajanvarausta. Käytämme laadukkaita alkuperäistä vastaavia osia ja tarjoamme huolloille kattavan 2 vuoden takuun.

iPhone 14 -sarjan huolto ja korjaus
iPhone 14 näytön vaihto
iPhone 14 Plus näytön vaihto
iPhone 14 Pro näytön vaihto
iPhone 14 Pro Max näytön vaihto


Meiltä myös laajat asiantuntijapalvelut, kuten:

  • iPhone 14 -sarjan puhelimien tiedonsiirto
  • iPhone 14 -sarjan puhelimien sisäinen ja ulkoinen puhdistus
  • iPhone 14 -sarjan puhelimien tietojen pelastus
  • iPhone 14 -sarjan puhelimien latausportin puhdistus

Saat ammattilaisiltamme avun kaikkiin puhelimiin liittyviin kysymyksiin. Katso ajantasaiset iPhone 14 -sarjan puhelimien huoltojen hinnat >

Meiltä löydät puhelimeesi myös lisätarvikkeet, kuten lataustarvikkeet, suojakuoret ja kustomoidun nanosuojan tai panssarilasin.

iPhone 14 -sarjan puhelimien suojakuoret
iPhone 14 -sarjan puhelimien laturit


Jos puhelimesi näyttö on rikki, toimi näin:

Tarkista vahingon laajuus: Jos kyseessä on vain pieni särö tai naarmu, näytön käyttö saattaa silti olla mahdollista. Jos näyttö on kuitenkin pahasti rikki tai toimimaton, se vaatii todennäköisesti korjausta.

Varmuuskopioi tiedot: Jos näyttö ei toimi ollenkaan tai siinä on vakavia vikoja, on tärkeää varmuuskopioida puhelin, jotta et menetä tärkeitä tietoja, kuten valokuvia ja videoita. Voit käyttää pilvipalvelua, tietokonetta tai muita varmuuskopiointimenetelmiä.

Tule lähimpään Fonum-myymälään: Helpoin tapa huoltaa laite sekä saada ammattilaisen arvio korjaustarpeesta ja hinnasta, on tuoda puhelin johonkin liki 35 myymälästämme. Korjaamme puhelimesi paikan päällä, aina ilman ajanvarausta ja voit saada sen takaisin jopa odottaessasi.

Vältä omatoimisia korjausyrityksiä: Puhelimen korjaaminen ammattilaisella kannattaa – tarjoamme tekemillemme huolloille ja korjauksille 24 kuukauden takuun. Puhelimen näytön korjaaminen vaatii erikoistyökaluja ja -tietämystä, eli jos et ole kokenut korjaaja, suosittelemme välttämään omatoimisia korjausyrityksiä, sillä niillä voi mahdollisesti pahentaa vahinkoa.


Miksi puhelimen rikkoutunut näyttö kannattaa korjata?

Käyttökokemus: Rikkoutunut näyttö vaikeuttaa puhelimen käyttöä ja saattaa heikentää käyttökokemusta. Näytön säröjen tai halkeamien takia sisältöä voi olla vaikea lukea, kosketusnäytön toiminta voi olla häiriintynyt tai näyttö saattaa reagoida virheellisesti. Korjaamalla näytön palautat puhelimen normaalin toiminnan ja käyttömukavuuden.

Säästät rahaa: Korjaaminen voi olla huomattavasti edullisempaa kuin uuden puhelimen ostaminen. Rikkoutuneen näytön korjaus maksaa yleensä vain murto-osan uuden puhelimen hinnasta ja joskus korjaaminen voi olla jopa puolet halvempaa kuin uuden ostaminen.

Ajansäästö: Uuden puhelimen hankinta voi vaatia aikaa ja vaivaa, kuten tietojen siirtämistä ja asetusten määrittämistä uudelleen. Puhelimen korjaaminen vie yleensä vähemmän aikaa, jolloin voit jatkaa puhelimen käyttöä mahdollisimman pian.

Ympäristöystävällisyys: Puhelimen korjaaminen on ympäristöystävällisempää kuin uuden puhelimen ostaminen. Korjaamalla puhelin, vältetään turhan elektroniikkajätteen syntymistä ja vähennetään elektroniikkateollisuuden ympäristövaikutuksia.

Puhelimen käyttöikä: Korjaamalla puhelimen sen käyttöikää voidaan pidentää, mikä tarkoittaa sitä, että puhelinta ei tarvitse vaihtaa uuteen niin usein. Tämä säästää rahaa ja vähentää elektroniikkajätteen määrää.

Arvon säilyminen: Puhelimen rikkoutunut näyttö voi alentaa sen jälleenmyyntiarvoa. Jos aiot myydä tai vaihtaa puhelinta tulevaisuudessa, korjattu näyttö nostaa sen arvoa ja houkuttelevuutta potentiaalisten ostajien silmissä.

Rikkoutunut puhelin kannattaa siis korjata useistakin syistä. Näiden lisäksi rikkoutunut puhelimen näyttö voi aiheuttaa myös lisävaurioita, esimerkiksi lasin sirpaleet voivat päästä puhelimen sisälle ja vaurioittaa muita komponentteja, kuten kosketusnäyttöä tai kameran linssiä. Hajonnut näyttö voi olla altis päästämään vettä puhelimen sisälle, mikä voi aiheuttaa nestevahinkoja. Vesi tai kosteus voi vaurioittaa puhelimen sisäisiä komponentteja, kuten piirilevyä, akkua tai muita elektronisia osia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että rikkoutuneen puhelimen korjaaminen on tärkeää välttääkseen lisävaurioita ja varmistaakseen puhelimen toimivuuden ja käyttökokemuksen.


Löytyykö sinulta vakuutus?

Yleensä kotivakuutus tai matkavakuutus korvaa vahingon sattuessa puhelimen korjauksen. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike ja teemme yhteistyötä usean vakuutusyhtiön kanssa. Parhaassa tapauksessa voit hoitaa sekä vahinkotapahtuman, että korjauksen saman katon alla sekä maksat huollosta vain omavastuuosuuden. Katso vakuutusyhtiökumppanimme >


Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy