Puhelimen kesävinkit

Parhaat vinkit puhelimen kesäkäyttöön

Kokosimme alle viisi kesävinkkiä puhelimen omistajalle kesäkäyttöön.

Pidä puhelinbreikki

Muista nauttia kesästä ja olla läsnä! Kuten yleensä, puhelin on kesälläkin se, jonka ensimmäisenä pakkaa mukaan kotoa lähtiessä. Puhelimella on kiva ikuistaa parhaat kesähetket, katsoa reitit ja pitää yhteyttä lähipiiriin. Välillä kannattaa kuitenkin muistaa laittaa puhelin pois kädestä, tai jopa jättää se kotiin ja näin olla aidosti mukana hetkessä.

Puhelin kuumenee, akku hyytyy? Uudella akulla buustia kesään!

Eikö akkusi jaksa pitkiä kesäiltoja? Tai ylikuumeneeko puhelin jatkuvasti käytössä tai latauksen aikana? Asenna puhelimeesi uusi akku! Akku on puhelimen osa, joka aidosti kuluttaa itsensä loppuun ja menettää varaustehoa. Akun vaihto on nopea ja edullinen huoltotoimenpide, jonka avulla saat puhelimellesi helposti pari vuotta lisää toiminta-aikaa.

Tiedätkö, miten tarkistat puhelimesi akun kunnon tai miten voit itse vaikuttaa akun käyttöikään? Lue lisää tästä.

Puhelin kastui?

Muista olla varovainen laiturilla ja biitsillä! Vaikka puhelimesi olisikin roisketiivis, suosittelemme silti käyttämään suojapussia puhelimen ympärillä, jos tiedät puhelimen joutuvan alttiiksi kosteudelle tai kastumiselle. Pahin kaikista on merivesi. Suolainen vesi ei sovi yhteen elektroniikan kanssa.

Kastuiko puhelimesi? Katso tästä, miten toimia.

Suojaa puhelin huolellisesti

Tiesitkö, että kesä on puhelimen rikkoutumisen sesonkiaikaa? Huolehdi siis puhelimen kunnollisesta suojauksesta. Puhelimen ehjänä pitämisen kannalta tärkein on ennaltaehkäiseminen. Panosta oikeanlaiseen suojakuoreen sekä näytönsuojaan, niin suojaat puhelintasi iskuilta ja naarmuilta.

Lue tästä 5 helppoa vinkkiä miten pitää puhelin ehjänä pidempään.

Onko näyttö jo rikki? Ei hätää, meillä on kesäale käynnissä myös näytönvaihtojen hinnoissa. Katso ajankohtaiset hinnat.

Puhdista puhelin oikein

Puhelin on melkoinen bakteeripesäke ja siinä voi olla jopa 10 kertaa enemmän bakteereja kuin vessanpöntössä. Kesällä puhelin altistuu myös mm. aurinkorasvalle ja hielle ja lopputuloksena voi olla bakteerien lisäksi tahmainen näyttö ja kamera. Puhdistathan siis puhelimesi säännöllisesti ja oikeaoppisesti. Käytä puhelimen puhdistukseen alkoholipohjaista ainetta ja mikrokuituliinoja, älä koskaan pyyhi puhelinta vedellä kostetulla liinalla. Alkoholipohjainen puhdistusaine irrottaa tehokkaasti likaa, desinfioi, sekä haihtuu nopeasti pois ja on siksi turvallisempi vaihtoehto puhelimen teknologialle.

Lue lisää puhelimen oikeaoppisesta puhdistuksesta.


Onko tullut aika vaihtaa nykyinen puhelimesi uuteen?

Osta uudenveroinen puhelin Fonumilta! Kaikki tuotteemme on tarkastettu ja huollettu omassa huoltoyksikössämme Helsingissä. Katso valikoima.

Haluatko eroon vanhasta puhelimestasi?

Myy se meille. Hankkiudu eroon vanhasta puhelimestasi turvallisesti ja vastuullisesti – tarjoamme sinulle reilun korvauksen, jonka summa määräytyy laitteesi kunnon ja mallin mukaan. Katso täältä mikäli hyvitämme juuri sinun puhelinmallistasi rahaa.