Käytetyt puhelimet

Miksi hankkia käytetty puhelin?

Voit säästää jopa 40 % uuteen puhelimeen verrattuna, kun ostat kunnostetun käytetyn puhelimen. Lisäksi käytetyn puhelimen ostaminen on huomattavasti uutta ekologisempi valinta. Kunnostettu puhelin ei juuri eroa uudesta, vaan saat kaikki samat ominaisuudet huomattavasti edullisemmin ja ympäristöystävällisemmin.


Viisi hyvää syytä hankkia kunnostettu puhelin

  1. Saat jopa kattavamman takuun kuin uudelle
  2. Säästät jopa 40 % uuteen verrattuna
  3. Puhelimen käyttöikä ja elinkaari kasvaa
  4. Puhelin on oikean asiantuntijan tarkastama
  5. Palvelu ja tuki saatavilla ilman ajanvarausta

Mitä käytetyltä puhelimelta voi odottaa?

Saat lähes "uuden" puhelimen, johon on saatettu vaihtaa esimerkiksi näyttö tai akku. Rungossa saattaa olla pieniä käytön jälkiä ja sitä varten olemme luoneet Fonumin kuntoluokituksen, jonka avulla voi arvioida käytetyn puhelimen ulkoisen kunnon. Fonumin myymät käytetyt puhelimet on testattu erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla ja tarvittaessa huollettu omassa huoltoyksikössämme Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta.

Puhelimet testataan ja tarvittaessa huolletaan omassa huoltoyksikössämme Helsingissä Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta.

Kattavampi takuu kuin uudella

Seisomme myymiemme tuotteiden takana ja myönnämme kaikille kunnostetuille puhelimille yhden vuoden (12 kk) Fonum Takuun, joka on kattavampi ja nopeampi kuin esimerkiksi Applella. Kaikki asiakkaamme saavat ilmaisen vikadiagnoosin riippumatta siitä kuuluuko kyseinen laite Fonumin virhevastuun piiriin ja vastaanotettuamme puhelimen/laitteen aloitamme huoltoprosessin välittömästi vuorokauden sisällä.


Palvelu ja tuki saatavilla

Olemme Suomen suurin pikahuolto ja meillä on lähes 40 myymälää ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle. Fonum-myymälät sijaitsevat pääsääntöisesti kauppakeskuksissa ja ovat helposti saavutettavissa. Fonumin myymälät tarjoavat kattavasti lisäpalveluita tiedonsiirrosta näytön vaihtoon.

Verkkokaupan asiakaspalvelutiimi vastaa myös mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin. Voit ottaa meihin yhteyttä chatissa, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.