Puhelimen korjaaminen

Puhelinvakuutus ja rikkinäisen puhelimen korjaus

Korjaamalla puhelin uudenveroiseksi

Jos puhelimellasi on puhelinvakuutus, korjaus hoituu Fonumilla. Fonum korjaa rikkinäisen puhelimen ja hoitaa vakuutusilmoituksen useisiin vakuutusyhtiöihin. Teemme yhteistyötä yleisimpien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kun puhelin menee rikki tai toimii huonosti, harmitus voi olla suuri. Usein kannattaa muistaa, että useat vakuutukset kattavat puhelimelle tapahtuvat vahingot ja tapaturmat. Jos vakuutuksesi kattaa puhelimen korjauksen, Fonum tekee koko huollosta hyvin helpon.

Kun tuot tai lähetät laitteesi meille postitse, teemme vahinkoilmoituksen puolestasi vakuutusyhtiöille, korjaamme puhelimen ja toimitamme sen sinulle takaisin. Jos tuot puhelimen Fonumin liikkeeseen, korjaamme useat viat odottaessasi.


Miten toimia, kun puhelin menee rikki ja sinulla on vakuutus?

Löydä lähin Fonumin liike tai lähetä se meille postituspalvelun kautta. Jos tulet liikkeeseen, ota mukaan henkilöllisyystodistus ja rikkinäinen puhelin.

Jos käytät postipalvelua, tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiösi verkkosivujen kautta ja lähetä puhelin meille. Liitä mukaan vahinkotunnus. Korjaamme puhelimesi ja saat sen joko heti mukaasi, voit hakea sen myöhemmin tai se toimitetaan kotiisi.

Olemme koonneet tarkemmat tiedot eri vakuutusyhtiöiden palveluista Vakuutusasiakkaat-sivulle, josta voit lukea tarkemmin aiheesta.