Fonum iPhone-puhelimet

Lisätarvikkeiden uusi aikakausi: tutustu MagSafe-teknologiaan

Teknologian uusi aikakausi alkoi, kun Apple toi markkinoille vuonna 2020 innovatiivisen MagSafe-teknologian, joka tarjoaa iPhonen käyttäjille uusia mahdollisuuksia lisävarusteiden avulla. Tämä langaton lataus- ja kiinnitysjärjestelmä on muuttanut tapaa, jolla käytämme älypuhelimiamme päivittäisessä elämässämme. MagSafe-lisätarvikkeet ovat nousseet suosituiksi nopean ja vaivattoman latauksen sekä monipuolisten käyttömahdollisuuksien myötä. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan MagSafe-teknologiaan ja -lisätarvikkeisiin.


Mikä on MagSafe ja miten se toimii?

MagSafe on Applen kehittämä teknologia, joka löytyy iPhone 12 -sarjan malleista lähtien. Se on langaton latausjärjestelmä, joka käyttää magneetteja varmistaakseen, että latauslaite kiinnittyy tarkasti iPhoneen. MagSafe-lataus toimii asettamalla yhteensopiva laturi iPhonen takapuolelle. Magneetit ohjaavat laturin oikeaan paikkaan, ja ne pitävät sen kiinni puhelimessa, tarjoten turvallisen ja tehokkaan latauskokemuksen. Teknologia tukee jopa 15W:n pikalatausta, mikä on merkittävä parannus verrattuna aiempiin langattomiin latausratkaisuihin.

MagSafe mahdollistaa myös erilaisten lisätarvikkeiden, kuten lompakoiden, kuorien ja pidikkeiden kiinnittämisen puhelimeen magneettien avulla. Lisätarvikkeet kiinnittyvät MagSafe-magneettirenkaan avulla helposti ja nopeasti ilman tarvetta liittää johtoja tai säätää asentoa. Tämä tekee niiden käytöstä erittäin kätevää ja vaivatonta. MagSafe-lisätarvikkeiden laaja kirjo tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden räätälöidä puhelimen käyttökokemusta entistäkin henkilökohtaisemmaksi. Lisätarvikkeiden magneettinen kiinnitystapa on sekä käytännöllinen että tyylikäs, ja se avaa oven monille innovatiivisille tuotteille ja lisävarusteille.


Mitkä iPhonet tukevat MagSafea?

MagSafe-tekniikkaa tukevat seuraavat iPhone-puhelimet:

 • iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

MagSafe-lisätarvikkeet iPhonelle

Magneettiset lisätarvikkeet ovat iPhone-käyttäjien uusi suosikki. Ne tarjoavat helpon ja nopean tavan kiinnittää ja irrottaa laitteita, kuten laturit, lompakot, telineet ja jopa langattomat latauskotelot. Magneetit mahdollistavat vahvan ja turvallisen yhteyden, samalla kun ne helpottavat laitteiden päivittäistä käyttöä.

MagSafe-lisätarvikkeita löytyy laajasti:

 • Langattomat laturit: MagSafe-yhteensopivat laturit kiinnittyvät magneettisesti iPhoneen, mahdollistaen jopa 15W pikalatauksen.
 • Lompakkotarvikkeet: Magneettiset lompakot ja kotelot kiinnittyvät suoraan iPhonen takapuolelle, jolloin kortit ovat helposti saatavilla mutta silti turvallisesti suojattuina.
 • Suojakuoret ja -kotelot: MagSafe-yhteensopivat suojakuoret ja -kotelot tarjoavat paitsi suojan puhelimelle, myös mahdollistavat muiden MagSafe-tarvikkeiden kiinnityksen.
 • Autotelineet: Magneettiset autotelineet pitävät iPhonen tukevasti paikallaan ajon aikana, jolloin navigointi ja handsfree-käyttö on turvallista ja kätevää.
 • Jalustat ja telineet: MagSafe-yhteensopivat jalustat ja telineet mahdollistavat iPhonen kiinnittämisen eri kulmissa, mikä parantaa videoiden katselua tai videopuheluihin osallistumista. Telineistä löytyy useimmiten myös eri laitteiden, kuten iPhonen, Apple Watchin ja AirPods-kuulokkeiden, samanaikainen latausmahdollisuus. Näin voit ladata kaikki Apple-laitteesi kerralla.
 • Kuntoilu- ja urheilutarvikkeet: Erilaiset MagSafe-yhteensopivat käsivarsinauhat ja muut kiinnikkeet pitävät puhelimen paikallaan liikunnan aikana. Voit esimerkiksi kiinnittää puhelimen kuntosalin laitteeseen magneettisen telineen avulla, jolloin kätesi ovat vapaana treenaamiseen.
 • Langattomat kuulokkeet: Tietyt AirPods-mallien kotelot tukevat MagSafea, mikä mahdollistaa niiden lataamisen langattomasti. Voit ladata kuulokkeita joko laturilla tai kiinnittää ne puhelimeen, joka tukee MagSafe-tekniikkaa.

MagSafe-lisätarvikkeet vaivattomasti Fonumilta

Fonum on tunnetusti eturintamassa tarjoamassa ratkaisuja erilaisiin puhelintarpeisiin, ja magneettiset lisätarvikkeet eivät ole poikkeus. Meiltä löytyy laaja valikoima MagSafe-yhteensopivia tarvikkeita, kuten langattomia latureita ja varavirtalähteitä eli powerbankkeja, sekä kestäviä ja tyylikkäitä magneettisia suojakuoria, joissa yhdistyvät puhelimen suojaaminen, design ja käytännöllisyys. Asiantuntijoiltamme saa myös neuvontaa ja apua oikeanlaisen magneettisen lisätarvikkeen valintaan.


Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!