Fonum iPhone puhelinhuolto ja näytön vaihto

iPhone 15 näytön vaihto ja huolto

Onko iPhone 15 –sarjan puhelimen näyttö rikki?

Saat meiltä iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max -puhelimien huollon ja korjauksen, kuten näytön vaihdon, vaivattomasti ja edullisesti. Korjaamme puhelimesi paikan päällä myymälässämme ilman ajanvarausta. Käytämme laadukkaita alkuperäistä vastaavia osia ja tarjoamme huolloille kattavan 2 vuoden takuun.

iPhone 15 -sarjan huolto ja korjaus
iPhone 15 näytön vaihto
iPhone 15 Plus näytön vaihto
iPhone 15 Pro näytön vaihto
iPhone 15 Pro Max näytön vaihto

Meiltä myös laajat asiantuntijapalvelut, kuten:

  • iPhone 15 -sarjan puhelimien tiedonsiirto
  • iPhone 15 -sarjan puhelimien sisäinen ja ulkoinen puhdistus
  • iPhone 15 -sarjan puhelimien tietojen pelastus
  • iPhone 15 -sarjan puhelimien latausportin puhdistus

Saat ammattilaisiltamme avun kaikkiin puhelimiin liittyviin kysymyksiin. Katso ajantasaiset iPhone 15 -sarjan puhelimien huoltojen hinnat >

Meiltä löydät puhelimeesi myös lisätarvikkeet, kuten lataustarvikkeet, suojakuoret ja kustomoidun nanosuojan ja panssarilasin.

iPhone 15 -sarjan puhelimien suojakuoret
iPhone 15 -sarjan puhelimien panssarilasit
iPhone 15 -sarjan puhelimien laturit


Toimi näin, jos puhelimesi näyttö on rikki:

Varmuuskopioi puhelimesi tiedot: Ennen kuin viet puhelimen korjaukseen, varmista, että olet tehnyt varmuuskopion tärkeistä tiedoistasi. Korjauksen aikana saattaa olla tarpeen nollata puhelin, ja varmuuskopio takaa, ettet menetä tietojasi.

Tarkista vakuutuksesi: Yleensä kotivakuutus tai matkavakuutus korvaa puhelimen korjauksen vahingon sattuessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike ja teemme yhteistyötä usean vakuutusyhtiön kanssa. Parhaassa tapauksessa voit hoitaa sekä vahinkotapahtuman, että korjauksen saman katon alla sekä maksat huollosta vain omavastuuosuuden. Lue lisää vakuutusyhtiökumppaneistamme >

Tule käymään lähimmässä Fonum-myymälässäsi: Kätevin tapa huoltaa laite sekä saada ammattilaisen arvio korjaustarpeesta ja hinnasta, on tuoda puhelin johonkin liki 35 myymälästämme. Korjaamme puhelimesi aina paikan päällä, ilman ajanvarausta ja voit saada sen takaisin jopa odottaessasi.


5 syytä, miksi puhelimen rikkoutunut näyttö kannattaa korjata

  • Rikkinäinen näyttö voi vaikeuttaa puhelimen käyttöä ja heikentää käyttökokemusta merkittävästi. Korjaus parantaa näytön selkeyttä ja kosketusherkkyyttä, mikä tekee laitteen käytöstä taas sujuvampaa.
  • Puhelimen rikkoutunut näyttö vaikuttaa laitteen ulkonäköön ja arvoon. Korjaus voi auttaa säilyttämään puhelimen arvon, mikä voi olla tärkeää esimerkiksi myytäessä tai vaihdettaessa laitetta.
  • Rikkoutuneeseen näyttöön voi tulla teräviä reunoja ja siitä voi irrota lasin sirpaleita, mikä voi lisätä loukkaantumisriskiä. Näytön korjaus palauttaa sen turvallisen käytön.
  • Korjaamalla rikkinäisen näytön voit pidentää puhelimesi käyttöikää ja säästää rahaa uuden laitteen hankinnassa. Näytön vaihto maksaa yleensä vain murto-osan uuden puhelimen hinnasta.
  • Puhelimen korjaaminen on ympäristölle ystävällisempi valinta kuin uuden puhelimen ostaminen. Korjaamalla nykyinen puhelin vähennetään elektroniikkajätteen syntymistä ja elektroniikkateollisuuden ympäristövaikutuksia.

Tilaa uutiskirje - saat etuja puhelinhuoltoon

Lähetämme uutiskirjeemme tilaajille personoituja etuja, sekä käytännön vinkkejä puhelimen ylläpitoon. Samalla saat 10 € arvoisen alekoodin Fonumin verkkokauppaan.
Virheellinen sähköposti!
Pidä puhelin ehjänä