Puhelimen kierrättäminen

Tutustu OnePlus 12 huhuttuihin ominaisuuksiin

OnePlussan on huhuttu julkistavan uusi OnePlus 12 -puhelimensa tammikuun aikana, mahdollisesti 23. tammikuuta 2024. Mukana olisi tällä kertaa myös aiemmin vain Intiassa julkaistu OnePlus 12R -malli. Eli ihan pian uudet OnePlussan lippulaivapuhelimet ovat täällä! Vuoden 2024 OnePlus 12 -mallissa odotetaan olevan muun muassa Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori, jopa 24 GB RAM-muistia, 1 TB tallennustila ja valtava 5 400 mAh akku. Tutustu kaikkiin huhuttuihin ominaisuuksiin alla!


Huhutut ominaisuudet:

  • Muotoilun odotetaan olevan yhteneväinen OnePlus 11:n kanssa
  • Aiempaa suurempi 6,82 tuuman näyttö
  • Uusi värivaihtoehto: Flowy Emerald
  • 64 megapikselin teleobjektiivi, joka tarjoaa 3x optisen zoomin
  • Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori ja OxygenOS 14 -käyttöliittymä
  • Jopa 24 GB RAM-muistia ja 1 TB tallennustilaa
  • Suurempi 5 400 mAh akku ja 50 W langaton lataus

OnePlus 12: muotoilu

Näytön muotoilu

OnePlus siirtyi uuteen muotoiluestetiikkaan OnePlus 11 -mallin kanssa, ja se on yksi parhaista designeista, joita brändi on esitellyt yhdeksän vuoden historiansa aikana. Vaikka OnePlussan tiedetään muuttavan puhelimiensa muotoilua vuosittain, se tulee todennäköisesti käyttämään samanlaista muotoilua OnePlus 12 -mallien kanssa. OnePlus on esitellyt puhelimesta virallisia kuvia, ja ne paljastavat, että OnePlus 12 on lähes identtinen OnePlus 11:n kanssa. OnePlus 12 näyttö tulee olemaan 6,82 tuumaa eli hieman suurempi kuin edeltäjänsä 6,7 tuuman näytöllä.

OnePlus on rakentanut uuden antennin puhelimeen, joka siirtää hälytysliukusäätimen puhelimen vasemmalle puolelle. Tämä antaa virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeille hieman enemmän tilaa oikealla puolella. Nämä muutokset sisältävät joitain parannuksia puhelimen antennin suorituskykyyn, jolla yritys pyrkii tekemään vaikutuksen erityisesti pelaajiin.

Värivaihtoehdot

OnePlus 12 tulee todennäköisesti löytymään perinteisen mustan ja valkoisen sävyistä. Jos kaipaat puhelimesi mattapintaista viimeistelyä, sinun kannattaa valita musta vaihtoehto. Valkoinen malli – näennäisesti uusi tälle vuodelle, sillä OnePlus pysyy yleensä mustassa ja vihreässä puhelimissaan – näyttää kiiltävältä esijulkaisukuvissa. Mutta jos etsit jotain todella ainutlaatuista, yrityksen uusi lippulaivasävy Flowy Emerald, jonka ainutlaatuinen rakenne on tarkoitettu jäljittelemään joen virtausta, voisi olla sinua varten.


OnePlus 12: kamera

Koska OnePlus 12 -puhelin julkistettiin jo viime joulukuussa Kiinassa, tiedämme sen vuoksi melko paljon puhelimeen tulevista linsseistä. OnePlus 12 -puhelimessa tulisi olemaan Sonyn 48 megapikselin pääkamera (joka nähtiin viimeksi OnePlus Open -mallissa), 64 megapikselin 3x teleobjektiivi ja 48 megapikselin ultralaajakuva. Vaikka zoomaustaso ei ole yhtä hyvä kuin Google Pixel 8 Prossa tai Samsung Galaxy S23 Ultrassa, 3x telekuvan pitäisi ottaa huomattavasti parempia kuvia kuin mitä OnePlus 11 pystyy tällä hetkellä hallitsemaan. Puhelimen edestä löytyy 32 megapikselin kamera, ja kaikissa kameroissa on tavallinen Hasselblad-värisäätö.


OnePlus 12: tekniset tiedot

Prosessori & käyttöliittymä

OnePlus 12 -puhelimessa on Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori ja se tulee sisältämään Android 14 -pohjaisen OxygenOS 14 -käyttöliittymän. OnePlussan päivitysaikataulu lupaa neljä suurta käyttöjärjestelmäpäivitystä ja viiden vuoden tietoturvakorjauksia. Vaikka itse Android 14 -versio ei sinänsä tarjoa huimia muutoksia, jotain uutta on kuitenkin odotettavissa – mukaan lukien sarja uusia soittoääniä, parempi lukitusnäytön mukautettavuus ja uusi moottori, joka tekee käyttöliittymän käytöstä sujuvampaa kuin aikaisemmat versiot.

Tallennuskapasiteetti

Puhelimissa odotetaan olevan 12–24 GB RAM-muistia ja tallennusvaihtoehdot vaihtelevat 256–1 TB välillä. Voi toki olla myös mahdollista, että globaalissa versiossa RAM-muistia löytyisi OnePlus 11 -mallin tapaan vain 8–16 GB.

Akku

On olemassa yksi osa-alue, jolla uusi lippulaivapuhelin eroaa selkeästi edeltäjästään ja se on akun kesto. OnePlus 12:ssa on suurempi 5 400 mAh akku, ja sen pitäisi antaa sille paljon parempi akunkesto päivittäisessä käytössä. Jopa OnePlus 11 tarjoaa nykyisellä 5 000 mAh akullaan puolitoista päivää käyttöaikaa latausten välillä, joten nähtäväksi jää mitä tämä OnePlus 12 suurempi akku käytännössä tarkoittaa. Ja mitä tulee puhelimen lataamiseen, OnePlus 12 käyttää samaa 100 W lataustekniikkaa, mutta siinä on myös 50 W langaton lataus.


OnePlus 12: julkaisu & hinnoittelu

OnePlus 12 -puhelimen on huhuttu julkistettavan 23. tammikuuta 2024, jos OnePlus noudattaa normaalia julkaisuaikatauluaan. On huhuttu, että puhelimet tulisivat myyntiin jo melko nopeasti julkaisusta – tammi-helmikuun aikana. OnePlus 12 -mallin hinnoittelun odotetaan pysyvän OnePlus 11 -mallin tasolla.


Myy vanha OnePlus -puhelimesi meille!

Haluatko vaihtaa uuteen OnePlussaan, mutta et tiedä mitä tehdä nykyiselle? Älä huoli, meillä on ratkaisu! Myy vanha OnePlus -puhelimesi Fonumille ja ansaitse rahaa samalla kun teet ympäristöystävällisen valinnan. Tarjoamme jopa 311 € hyvitystä vanhasta OnePlussastasi! 🤑


Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy