iPhone näytön lasin vaihto ja korjaus on mahdollista tehdä myös itse

iPhone näytön eli lasin vaihto itse

Haluatko korjata iPhone-näytön itse? iPhonen lasin vaihto on suoraviivaista, kunhan tietää mitä tekee. Fonumin ohjeilla lasin vaihto onnistuu.

Me olemme aina ajatelleet, että iPhonen näytön vaihto on mahdollista tehdä itse. Siksi olemme usein antaneet vinkkejä ja neuvoja niille, jotka ovat sen itse halunneet tehdä. Joskus osat palaavat meille minigripissä, josta sitten olemme saaneet puhelimen taas ehjäksi. Joskus työ käy kätevästi ensikertalaiselta. Aikaa ensimmäistä kertaa puhelimen avaajalla menee korjaukseen tunteja, mutta toisaalta rahaa säästyy.

Voit katsoa ohjeet meidän YouTube kanavalta, Fonumin huoltokoulusta. Alla esimerkkinä iPhone 6 näytön vaihto:Mitä ongelmia voi tulla?

Kun iPhonen näyttöä lähtee itse vaihtamaan voi helposti unohtua jokin työvaihe tai ruuveja jäädä uupuumaan. Onneksi, jos et ole tyytyväinen lopputuloksen, voit tuoda puhelimen meille, niin autamme siinä vaiheessa kun homma ei enää itseltä luonnistu.

Joka tapauksessa iPhonen näytön vaihto itse, ei ole mahdoton tehtävä. Muista työtä aloittaessasi piirtää pohjakuva puhelimesta, johon asetat ruuvit samaan järjestykseen kuin ne ovat puhelimesta pois ottaessasi. Vältä koskemasta sormilla liittimiin ja tee työ mahdollisimman pölyttömässä tilassa.


Näillä vinkeillä onnistut

Ruuvit ovat pieniä ja niitä on paljon, siksi työ vaatii kärsivällisyyttä. Tärkeimmät kohdat operaatiossa ovat:

  1. Seuraa tarkasti videon ohjeita

  2. Irroita liittimet mahdollisimman hellävaraisesti

  3. Poista vanhan näytön lasinsirpaleet tarkasti

  4. Katso kiinnittäessäsi uutta iPhone näyttöä, että iPhone näytön liittimet asettuvat kiinnitysvaiheessa paikalleen niin, että ne eivät rypisty näytön alle

  5. Kaikki osat menevät paikalleen ilman väkivaltaa

  6. Pidä ruuvit järjestyksessä

Muista, että jos homma menee kaikesta huolimatta reisille, meidän liikkeemme auttavat sinua mielellään!

Hauskoja hetkiä korjausten parissa!