Fonum Voi Rähmä fest 2023

Voi Rähmä – Helpotusta puhelinhuoliin Fonumilla

Kesä kuumottaa jo jalkojen alla ja festarit mielessä?

Tule puhelimesi kanssa Fonumin Voi Rähmä Festeille vaikka ihan hajalla, sillä meiltä lähdet jatkamaan kesärientojasi takuulla ehjänä! Fonumin Voi Rähmä Fest 2023 kesäkonsepti nappaa huomion hauskan artistikattauksen saattelemana ja jättää muistijäljen, ehkä jopa kysymysmerkkejä mieleen, mitkä ihmeen festarit? Fonum vastaa samaistuttaviin arjen haasteisiin ymmärrettävästi ja aina nopealla puhelinhuoltopalvelullaan. Fonumilta saat aina helpotusta puhelinhuoliin.

Voi Rähmä Fest on Suomen kuumin festari, jota juhlitaan kautta maan ja koko kesän Fonumilla.

Voi Rähmä Fest 2023 kerää lauteilleen hajottavan hyviä bändejä ja artisteja, jotka ovat lähes kaikille kuulijoille hyvinkin tuttuja. Pääesiintyjäksi saapuu Hiekkaa reiässä, joka on jokaisen kesärantoja kuluttavan suursuosikki. Muita mainittavia esiintyjiä ovat Oops I dropped it again, Mc Näyttö mäsänä, Dj Turvonnut akku, Kuolleet pixelit, Mämmikoura & lentävät luurit sekä Dj Mykkä kaiutin.

Voi Rähmä Fest on tunnettu myös vastuullisuusohjelmastaan. Vahvasti ympäristöystävällinen festaritoimintamalli tulee esiin jo heti festarin pääviestissä: Tule hajalla – lähde ehjänä. Tarkoitus onkin, että jokainen Voi Rähmä Fest -festarikävijä saisi kokea festivaalin luuria eheyttävän palvelutarjonnan.

Voi Rähmä Fest 2023 kutsuu nauttimaan kesästä. Elä jokainen päivä festaroiden!


Voi Rähmä fest jalkautuu markkinoinnin avulla

Voi Rähmä festiin voit törmätä kesän aikana monipuolisesti eri mainoskanavissa, somessa, radiossa, telkkarissa sekä ulkomainonnassa Linnanmäen, PowerParkin tai Länsisataman läheisyydessä. Mainontaa nähdään myös rautatieasemilla ympäri suomea, siellä missä Fonum on.

Fonumiin voit törmätä kesän festareilla, sillä olemme Radio Nova Festareiden ja Tapiola Festareiden virallinen kumppani. Tarjoamme festarikävijöille etuja lippua tai ranneketta näyttämällä.