Fonum puhelinhuolto

iPhone ei lataa tai käynnisty?

iPhone akku hyytynyt, lue vinkit parempaan akun käyttöön alta.

Onko akku loppu vai puhelin ei lataa?

Jos puhelin ei lataa, niin hyppää sivun alalaitaan.

Tarkasta ensin mitkä sovellukset verottavat laitteen akkua eniten:

  1. Mene Asetuksiin (Settings)

  2. Valitse Yleiset (General) > Käyttö (Usage).

  3. Kohta Akun käyttö (Battery Usage) näyttää jokaisen sovelluksen osuuden akun käytöstä ajalta, jona laite ei ole ollut latauksessa. Voit tarkastella sovellusten virrankäyttöä sekä vuorokausi- että viikkotasolla.

Jos jokin sovellus syö paljon akkua vaikka et juuri käyttäisi sitä, kyse voi olla sovelluksen virheellisestä toiminnasta tai esimerkiksi huonosta verkkoyhteydestä. Sovellus voi myös toimia taustalla hakien laitteen sijaintia tai ladaten sisältöä, vaikka et olisi käyttänyt sitä aktiivisesti vähään aikaan.

Voit sulkea taustalla pyörivät sovellukset napauttamalla kahdesti Koti-näppäintä ja vetämällä sovelluksen valikosta ylös.

Joskus akku voi olla vain nähnyt parhaat päivänsä. Silloin ei auta kuin vaihtaa akku. Eli jos iphonen akku on hyytynyt, niin ota meihin yhteyttä.

iPhone-akku-ei-lataa

Puhelin ei lataa, mutta akku toimii?

Silloin vika on latausportissa, suosittelemme ensin kokeilemaan latausportin puhdistamista paineilmalla tai hammastikulla. Yleensä vika on siinä, että latausporttiin on päässyt nukkaa taskusta.

Jos puhelin ei edelleenkään lataa, voit tuoda sen aina meille korjattavaksi katso yhteystiedot tästä.

Tilaa uutiskirje - saat etuja puhelinhuoltoon

Lähetämme uutiskirjeemme tilaajille personoituja etuja, sekä käytännön vinkkejä puhelimen ylläpitoon. Samalla saat 10 € arvoisen alekoodin Fonumin verkkokauppaan.
Pidä puhelin ehjänä