Puhelimen akku

Puhelimen akun kuntotarkastus tulisi tehdä säännöllisesti

On tärkeää tarkistaa puhelimen akun kunto säännöllisesti useista syistä. Säännöllinen tarkastelu auttaa tunnistamaan akun heikkenemisen merkkejä ajoissa, ja näin vältät turvallisuusriskejä sekä mahdollisia vaaratilanteita. Akun liiallinen heikkeneminen voi aiheuttaa ylikuumenemisen tai jopa räjähdyksen, jos akkua ei vaihdeta ajoissa.

Huonokuntoinen akku on paitsi riski, se vaikuttaa myös puhelimen suorituskykyyn. Heikentynyt akku saattaa esimerkiksi aiheuttaa yllättäviä sammumisia sekä hidastaa puhelimen latausta. Jos akun kunto heikkenee huomaamattasi, saatat joutua myös lataamaan puhelintasi useammin, mikä voi olla turhauttavaa.


6 merkkiä siitä, että puhelimen akun kunto tulisi tarkastaa

  1. Akku tyhjenee nopeammin kuin normaalisti, vaikka et käyttäisi puhelinta.
  2. Akku ei lataudu tasaisesti ja sen kapasiteetti voi vaihdella suuresti.
  3. Akun lataaminen vie paljon enemmän aikaa kuin aiemmin.
  4. Puhelimen akku kuumenee latauksen aikana tai normaalissa käytössä.
  5. Puhelin sammuu yllättäen ilman varoitusta, vaikka akussa olisi jäljellä virtaa.
  6. Puhelin ei lataudu oikein tai lataus saattaa katketa kesken prosessin.

Akun kunnon tarkastaminen on helppo ja nopea toimenpide

Tule lähimpään Fonum-myymälään ja anna ammattilaisten tarkistaa puhelimesi akun kunto puolestasi. Akun kuntotarkastus vain 19,99 €, ja saat mukaasi kattavan diagnostiikkaraportin akkusi kunnosta. Raportissa näkyy puhelimen latauskerrat, akun tämänhetkinen milliampeerikapasiteetti, suunniteltu kapasiteetti sekä akun kunto %-yksikössä ilmoitettuna. Akun kuntotarkastuksesta saat varmuuden siitä missä kunnossa akkusi on ja olisiko se tarpeen vaihtaa uuteen.


Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy