Suojakuoret puhelimeen

Näin valitset oikean suojakuoren puhelimeesi

Puhelin on nykyään paljon muuta kuin vain laite soittamiseen – sillä on keskeinen rooli jokapäiväisessä elämässämme. Tallennamme siihen arvokkaita muistoja, yhteystietoja ja henkilökohtaisia tietojamme, minkä takia puhelimen suojaaminen on äärimmäisen tärkeää. Suojakuoret ovat yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista suojata puhelin vaurioilta. Tässä artikkelissa käsittelemme, miksi puhelimen suojaaminen on tärkeää ja miten valitset oikean suojakuoren puhelimeesi.


7 syytä, miksi puhelimen suojaaminen on tärkeää

Puhelimen suojaaminen suojakuorella on tärkeää useista syistä:

 1. Suojakuori vaimentaa iskun vaikutusta, jos puhelin putoaa tai kolahtaa johonkin, mikä vähentää näytön särkymisen ja muiden vaurioiden riskiä.
 2. Puhelimet keräävät helposti pölyä ja likaa. Suojakuori auttaa pitämään sen puhtaampana sekä estämään pölyn ja lian pääsyn laitteen herkkiin osiin.
 3. Vaikka monet nykyaikaiset puhelimet ovat vesitiiviitä, suojakuori voi tarjota lisäsuojaa kosteudelta ja vedeltä, erityisesti malleille, jotka eivät ole vesitiiviitä.
 4. Suojakuoret tarjoavat paremman otteen puhelimesta, mikä on erityisen hyödyllistä, jos puhelin on suurikokoinen. Parempi pito vähentää puhelimen putoamisen riskiä ja siten mahdollisia vaurioita.
 5. Suojakuoren käyttäminen auttaa pitämään puhelimen uudenveroisessa kunnossa, mikä on tärkeää, jos aiot myydä tai vaihtaa puhelinta tulevaisuudessa. Naarmuton ja vahingoittumaton laite on aina arvokkaampi.
 6. Jotkut suojakuoret sisältävät lisäominaisuuksia, kuten korttitaskuja. Nämä ominaisuudet tekevät puhelimen käytöstä monipuolisempaa ja käytännöllisempää.
 7. Suojakuoret eivät anna vain suojaa, vaan ne tarjoavat myös mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Markkinoilla on monenlaisia kuoria, joissa on erilaisia värejä ja kuvioita tai jopa mahdollisuus räätälöidä suojakuorta oman maun mukaan. Suojakuori tarjoaa helpon ja edullisen tavan muuttaa puhelimen ulkonäköä.

Näin valitset oikean suojakuoren puhelimeesi

Suojakuoren valinta puhelimelle on avainasemassa laitteen suojaamisessa ja sen uudenveroisen ulkonäön säilyttämisessä. Tässä muutamia vinkkejä suojakuoren valintaan:

 • Varmista, että valitsemasi suojakuori sopii täsmälleen puhelimesi malliin. Tämä takaa täydellisen istuvuuden ja suojan kaikille laitteen osille.
 • Suojakuoria on saatavana eri materiaaleista, kuten muovista, silikonista, nahasta ja TPU:sta (termoplastisesta polyuretaanista). Valitse materiaali sen mukaan, kuinka paljon suojaa ja iskunkestävyyttä tarvitset, omaa henkilökohtaista mieltymystä unohtamatta.
 • Mieti, kuinka vaativaa suojausta tarvitset. Jotkut suojakuoret tarjoavat perusnaarmujen ja putoamisten suojan, kun taas toiset on suunniteltu kestämään äärimmäisempiä olosuhteita.
 • Ohuempi suojakuori voi säilyttää puhelimen tyylikkään ulkonäön, mutta se ei välttämättä tarjoa yhtä paljon suojaa kuin paksumpi vaihtoehto. Päätä, kuinka paljon puhelimen tyylikkyydellä on painoarvoa verrattuna haluamasi suojauksen tasoon.
 • Joissakin suojakuorissa on lisäominaisuuksia, kuten korttitaskuja ja MagSafe-yhteensopivuus. Harkitse, mitä ominaisuuksia arvostat tai tarvitset, ja valitse suojakuori sen mukaan.
 • Valitse suojakuori, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja mieltymyksiäsi. Suojakuoria löytyy nykyään monia erilaisia, eri väreissä, kuvioissa ja tyyleissä, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Muista suojakuoren säännöllinen puhdistus

Puhelin ja suojakuori on säännöllisin väliajoin hyvä puhdistaa. Ne kannattaa irrottaa toisistaan, jotta niiden väliin kertyneet roskat ja liat pystytään poistamaan. Puhelimen ja suojakuoren voi puhdistaa käyttämällä mikrokuituliinaa ja näyttöjen tai silmälasien puhdistamiseen soveltuvaa puhdistusainetta. Silikonista valmistetun suojakuoren voi pestä myös käyttämällä lämmintä saippuavettä, kun muistaa pesun jälkeen huuhdella ja kuivata suojakuoren hyvin, ennen kuin asettaa sen takaisin puhelimen suojaksi. Jos kyseessä on nahkainen suojakuori, kannattaa sen puhdistamiseen käyttää nahalle tarkoitettua puhdistusainetta. Vältä altistamasta suojakuorta voimakkaille kemikaaleille tai hankaaville aineille, jotka voivat vahingoittaa sitä. Voit lukea lisää puhelimen puhdistamisesta täältä >

Jos suojakuori vaurioituu tai kuluu, se on helppoa ja edullista vaihtaa uuteen. Puhelimesi suojaaminen on tärkeää, joten varmista, että suojakuori on aina ehjä ja hyvässä kunnossa.


Kattava valikoima laadukkaita suojakuoria Fonumilta

Fonum on tunnettu laadukkaista puhelinhuoltopalveluistaan, mutta valikoimasta löytyy myös useita ratkaisuja puhelimen suojaamiseen:

 • Laaja valikoima suojakuoria: Fonum tarjoaa monipuolisen valikoiman suojakuoria eri merkeille ja malleille. Olipa kyseessä sitten kestävä silikonikuori tai tyylikäs nahkakuori, Fonumilta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.
 • Kestävät materiaalit: Fonum panostaa laatuun valitsemalla suojakuoria vain kestävissä ja pitkäikäisissä materiaaleissa, jotka takaavat maksimaalisen suojan.
 • Asiantunteva neuvonta: Jos olet epävarma, mikä suojakuori sopii parhaiten tarpeisiisi, Fonumin asiantuntijat neuvovat sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon.
 • Helppo saatavuus: Fonumin tuotteet ovat helposti saatavilla lähes 35 myymälästä sekä verkkokaupasta, mikä tekee puhelimen suojaamisesta helppoa ja vaivatonta.

Suojakuoren käyttö puhelimessa ei ole pelkästään järkevä investointi sen suojaamiseksi, vaan se on myös tapa ilmaista itseään ja pitää laite uudennäköisenä pidempään. Puhelimen suojaaminen pidentää puhelimen käyttöikää ja säilyttää jälleenmyyntiarvon. Fonumin tarjoamat suojakuoret ovat laadukkaita ja kestäviä sekä valikoiman laajuus takaa, että jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Suojaa puhelimesi tänään Fonumin avulla!


Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!