Fonum panssarilasi

Kustomoitu Nanosuoja Fonumilta

Miksi puhelimen suojaaminen on tärkeää?

Puhelimen suojaaminen on erittäin tärkeää sen kestävyyden ja toimintakunnon kannalta. Suojaamalla puhelin oikein välttyy esimerkiksi naarmuilta, kolhuilta ja halkeamilta, jotka voivat vaurioittaa sen näyttöä tai muita osia.

Puhelimen suojaaminen voi myös vaikuttaa sen jälleenmyyntiarvoon. Puhelin, joka on hyvin suojattu ja säilytetty, säilyttää todennäköisesti paremmin arvonsa kuin puhelin, joka on kärsinyt paljon vaurioita ja kulumaa. Kaiken kaikkiaan puhelimen suojaaminen on hyvä tapa pitää puhelin kunnossa ja suojata sitä vahingoilta.

Fonum kustomoidun Nanosuojan ominaisuudet

  • Suojaa laitetta naarmuilta ja kolhuilta
  • Itsekorjautuva nanopinnoite
  • Pehmeä materiaali eli parempi iskunkestävyys. Nanosuoja ei halkea pudotuksesta ja siinä onkin siksi usein pidempi käyttöikä kuin kovissa suojalaseissa, kuten panssarilaseissa
  • Ei tuntumaeroa perinteiseen panssarilasiin
  • Ei ongelmia sormenjälki- tai kasvojentunnistusominaisuuksien kanssa
  • Nanosuoja on asennettavissa koko puhelimeen, eli sillä voi suojata niin näytön kuin myös takalasin
  • Nanosuoja on asennettavissa myös kaareville näytöille, sillä muovista tehty suojakalvo taipuu puhelimen muodon mukaan – esimerkiksi Samsungilla ja Huaweilla on puhelinmalleja, joissa näyttö kaartuu reunojen ”yli”

Kustomoitu Nanosuoja Fonumilta yli 10 000 älylaitteeseen! Suojaamme puhelimet, kellot ja tabletit ilman ajanvarausta. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua – tervetuloa lähimpään Fonum-myymälään!


Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Tilaa, opi ja hyödy