Fonum Honor-puhelinhuolto

Honor 9 ja 9 Lite korjaus ja näytön vaihto

Honor 9 ja Honor 9 Lite korjaukset, näytön vaihto, akun vaihto ja muut huollot ovat yleisiä toimenpiteitä Fonumilla. Alla olevasta artikkelista löydät yleisimmät viat Honor 9 ja Honor 9 Lite -laitteissa ja ohjeet miten ne pitää korjata.

Fonum on honor 9 huolto, korjaamme puhelimesi seuraavat viat:

Honor 9 näyttö rikki
Honor 9 akun vaihto
Honor 9 kastunut
Honor 9 kamera ei toimi

huawei-honor-9-huolto

Honor 9 on Huawein Honor perheen uusin tulokas. Kyseessä on laadukas lippulaivapuhelin, joka on päivittynyt Honor 8-puhelimesta. Honor 9 puhelin on hyvin tutun tuntuinen, sillä se muistuttaa pitkälti aikaisemmin julkaistua Huawei P10 puhelinta. Honor 9 eroaa kuitenkin muotoilultaan ja muistuttaa edeltäjäänsä Honor 8 puhelinta.

Honor 9 vahvuus on tuplakamera, jonka avulla on mahdollista ottaa parempia kuvia. Honor 9-puhelimesta löytyy 20 + 12 megapikselin kaksoiskamera sekä 8 megapikselin etukamera. Toinen kamera kuvaa värillistä kuvaa ja toinen mustavalkoista. Ratkaisun avulla saavutetaan Huawein mukaan valoisammat kuvat joissa on enemmän informaatiota kun molempien kameroiden kuvat yhdistetään yhdeksi kuvaksi. Kamera onkin erittäin laadukas ja samanlainen kamera löytyy Huawein P10-puhelimesta, joka löytyy myös Fonumin huoltolistalta.

honor-9-huolto

Honor 9- puhelimen lataus hoituu USB-C-portin kautta. Käytössä on pikalataus, jonka avulla, kokemuksemme mukaan, 3000mAh akku latautuu noin 25 prosenttia puolessa tunnissa. Ei siis nopein pikalataus, mutta Honor 9-puhelimen akku kestää aktiivista käyttöä päivän.

Fonum korjaa Honor 9 puhelimen viat

Honor 9-puhelimen näytön vaihdon hinta ja Honor 9 takalasin vaihto hinta löytyy hinnastostamme. Honor 9 näytön vaihto ei tapahdu vielä alle tunnissa. Honor 9 korjaus onnistuu 24 Fonum-myymälässä ympäri Suomea.

Saadaksesi täyden varmuuden huollon onnistumisesta, voit olla yhteydessä suoraan lähimpään liikkeeseesi. Kaikkien liikkeiden yhteystiedot löydät yhteys-sivulta osoitteesta www.fonum.fi/yhteystiedot tai voit soittaa numeroon 020 1321 400.

Ajantasaisen huoltohinnastomme näet hinnasto-sivuilta linkin takaa: http://www.fonum.fi/hinnasto.