iPhone SE

iPhone SE -puhelimen huolto ja korjaus

Apple iPhone SE rikki?

Ei hätää! Fonum korjaa iPhone SE-puhelimen kaikki viat. iPhone SE näytön ja akun vaihto onnistuu alle tunnissa kaikissa Fonumin liikkeissä. Löydät kaikkien Fonumin liikkeiden sijainnit osoitteesta www.fonum.fi/yhteystiedot.

iPhone SE muistuttaa ulkonäöltään iPhone 5- ja 5S-puhelinta. iPhone SEn sisällä sykkii kuitenkin iPhone 6S-puhelimen prosessori. Tehoja löytyy siis saman verran kuin iPhone 6S-puhelimesta, mutta näyttö on 0.7 tuumaa pienempi. Takakamera on iPhone SE-puhelimessa sama kuin iPhone 6S-puhelimessa ja siinä on 12 megapikseliä. Etu- eli selfie-kamera on vain 1.2 megapikselin kamera verrattuna iPhone 6Sn viiden megapikselin kameraan.

Lisätietoa iPhone SE-puhelimesta löydät Applen-sivuilta tästä.

Jos siis nautit hieman kulmikkaammasta muotoilusta, ja kompaktimmasta koosta, on iPhone SE erinomainen valinta. Mikä parasta, iPhone Se käyttää samaa näyttöelementtiä kuin iPhone 5S-puhelin. Näytön vaihto on siis edullista jos iPhone SE-puhelimessa on näyttö rikki tai puhelin on muuten rikki! Puhelin käyttää myös samaa akkua kuin iPhone 5S-puhelin. Tästä syystä listaamme alle myös iPhone 5S viat jotka korjaamme.

Jos et ole varma, mikä iPhone SE-puhelimessasi on vikana voit soittaa numeroon 020 1321 400 tai käydä lähimmässä liikkeessä näyttämässä laitetta. Hoidamme kaikki iPhone SE korjaukset ja huollot alle tunnissa.


iPhone SE ja 5S huolto ja korjaus - korjaamme seuraavat viat:

iPhone SE tai 5S näyttö rikki / näytön vaihto
iPhone SE tai 5S akku ei toimi / akun vaihto
iPhone SE tai 5S kastunut
iPhone SE tai 5S ei lataa / lataus ei toimi
iPhone SE tai 5S kamera rikki
iPhone SE tai 5S virtanappi on rikki
iPhone SE tai 5S kotinäppäin on rikki


iPhone SE huoltovideo

Mitä löytyy Applen iPhone SE-puhelimen sisältä ja miten korjaamme laitteesi? Katso allaolevalta iPhone SE huoltovideolta, kuinka vaihdamme puhelimeesi näytön.


Suojaa iPhone SE -puhelimesi

Suosittelemme puhelimen suojaksi Fonum -panssarilasia, jonka voit ostaa kaikista Fonumin liikkeistä. Mikä on panssarilasi?

Kaikkien liikkeiden sijainnit, puhelinnumerot ja aukioloajat löydät osoitteesta fonum.fi/yhteystiedot.


Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy