Super Mario Run

Super Mario Run on ladattavissa iPhoneen

Tätä päivää monet ovat odottaneet! Pitkään kehitteillä ollut Super Mario Run, ihan oikea Super Mario, saapui Suomen app-storeen ja on ladattavissa iPhoneen!

IMG 4450

Latasimme Super Mario Runin heti aamusta. Tutut elementit ovat paikallaan, mutta klassisesta Super Mariosta ei voi puhua. Mario juoksee automaattisesti ja tekee hypätessään temppuja.

Super Mario 2 Fonum

Marion ulkonäkö on myös päivitetty nykyaikaan. Pelikokemus on aluksi hieman hämmentävä. Peli alkaakin peli-logiikkaa esittelevällä demolla, joka opettaa pelaajaa pelaamaan. Peliä voi ilmeisesti pelata kolmella eri tavalla: World Tour eli maailmat 1-9. Toad Rally jossa esittelet Marion parhaita liikkeitä verkkopelissä muille pelaajille sekä Kingdom Builder jossa käytät keräämiäsi kolikoita rakentaaksesi itsellesi linnan Toad Rallyssä tapaamiesi ystävien avulla.

Super Mario Apple Fonum

Kyllä, pelissä pelastetaan edelleen prinsessa. Onko peli hyvä? Pelasimme peliä vain 10 minuuttia ja pakko sanoa, että peli ei ole yhtä hyvä kuin alkuperäinen Super Mario. Nostalgia on saattanut kuitenkin kullata muistot ja Super Mario Run vaikuttaa oikein pätevältä peliltä pelattavaksi linja-autossa, wc:ssä tai vaikkapa sukujuhlissa. Tuttuun tapaan peli tarjoaa applikaation sisäisiä ostoja. Maailmat 1-9 maksavat 9.99 €, joten mistään halvasta pelistä ei ole kysymys.

https://apps.apple.com/fi/app/super-mario-run/id1145275343