Honor-puhelin

Honor 7 korjaus - akun ja näytön vaihto

Honor 7 korjaus onnistuu Fonumilla. Niin akun vaihto, näytön vaihto kuin muutkin ongelmat Honor 7 -puhelimessa korjataan helposti ja nopeasti.

FONUM KORJAA HONOR 7-PUHELIMESTA SEURAAVAT VIAT

Honor 7 näyttö rikki
Honor 7 akku ei toimi
Honor 7 kastunut
Honor 7 ei lataa
Honor 7 virtanappi on rikki

HONOR-7-huolto

Honor 7 on hyvin viimeistelty lippulaivapuhelin. Valmistajana on Huawei, mutta Honor on oma itsenäinen tuotemerkkinsä. Puhelimen pakkauksessa onkin merkintä Powered by Huawei.

Puhelimesta löytyy kaikki lippulaivapuhelimelta vaadittavat ominaisuudet. Hyvän viimeistelyn lisäksi puhelimen sisällä hyrrää tehokas Hisilicon-suoritin, josta löytyy tehoja 2.2 GHz. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on android ja Honor 7- puhelinta voi hyvin pitää yhtenä parhaista Android-puhelimista.

Honor 8 on myös ilmestynyt, mutta otamme sen käsittelyyn erillisessä artikkelissa heti kun lisäämme kyseisen puhelimen osaksi huoltomallistoamme.

honor-puhelinhuolto

Puhelimen napit ovat kestäviä ja niiden näppäintuntuma on laadukas. Honor 7- puhelimessa on myös dual-sim mahdollisuus. Voit siis käyttää samassa puhelimessa kahta sim-korttia yhtäaikaa.

HONOR-7-nayton-vaihto

Honor 7- puhelimen kamerasta löytyy 20 megapikseliä. Kameraelementti työntyy voimakkaasti ulos puhelimen kuoresta. Kameran alapuolella on android-puhelimille tyypillinen puhelimen takaosasta löytyvä sormenjälkitunnistin. Paikka on looginen ja sormenjälkitunnistimelle on helppo asettaa etusormi.

honor-akun-vaihto

Puhelimen muotoilu on hyvin minimalistinen. Verrattuna Applen iPhone 6S- puhelimeen suurin ero on tuntumassa. Honor 7 on huomattavasti kulmikkaampi puhelin, mutta istuu kuitenkin hyvin käteen. Akkukapasiteettia löytyy 3100 mAh. Akku kestää normaalissa käytössä päivän.

Honor 7 on laadukas puhelin, jota voi suositella huoletta käyttäjille. Korjaamme Honor 7- puhelimet sekä mustasta että valkoisesta väristä. Myös Honor huollot ilman ajanvarausta jopa odottaessa. Katso kaikkien liikkeiden yhteystiedot >

Ajantasaisen HONOR-huoltohinnan näet hinnasto-sivuilta linkin takaa: http://www.fonum.fi/hinnasto.