Puhelimen akunvaihto

Akku tyhjenee liian nopeasti, akku ei toimi

Jos puhelimen akku ei lataudu tai tyhjenee nopeasti, Fonum huoltaa ja ohjeistaa. Kun puhelimen akku tyhjeneen yhtäkkiä tai toimii muuten huonosti, listasimme alle yleisimmät toimenpiteet.

Akku ei toimi? Akun kesto heikko?

Ei hätää. Akun vaihto on edullinen ja nopea toimenpide, jonka ansiosta elämäsi helpottuu huomattavasti.

Yleisimmät akkuongelmat:

Akun varaus purkautuu liian nopeasti
Puhelimesi sammuu yllättäen, vaikka varausta on jäljellä
Akku ei lataa, vaikka latausjohto on kiinni
Latausjohto on rikki


Kuinka toimia?

Jos puhelimesi on uusi ja akku tuntuu tyhjentyvät liian nopeasti, ovat syynä luultavasti puhelimesi virtasyöpöt sovellukset. GPS, Wi-fi ja Bluetooth ovat ominaisuuksia, jotka kuluttavat puhelimesi akkua taustalla. Mikäli olet alueella, jossa kuuluvuus on heikko on hyvin mahdollista, että puhelimesi etsii verkkoa aktiivisesti ja kuluttaa akkua huomattavasti. Tällöin kannattaa laittaa 4G- tai LTE-verkko pois puhelimen asetuksista.

Jos akkusi ei lataudu ollenkaan, kannattaa kokeilla latausta toisella virtalähteellä. Jos omistat puhelimen ja tabletin, kannattaa huomioda tabletin tarvitsevan kahden ampeerin laturia, kun taas puhelin selviää yhden ampeerin laturilla. Tabletti latautuu hitaammin yhden ampeerin laturilla. Jos et omista toista virtalähdettä, voimme testata akkusi toimivuuden liikkeissämme.

Vaihdamme akkusi mielellämme liikkeessämme edulliseen hintaan. Kaikki hinnat löydät hinnastostamme. Tuo puhelimesi asiantuntevan henkilöstömme pienten meisselien hellään käsittelyyn ja vaihdamme akkusi uuteen alle tunnissa, ilman ajanvarausta.

Lähimmän toimipisteemme löydät yhteystiedot -sivuilla. Tarjoamme käyttöösi myös lähetti– ja postituspalvelun mikäli ne vastaavat tarpeitasi paremmin. Tule käymään ja laitetaan puhelimesi kuntoon!


Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy