Fonum tausta kuplat

Tietosuoja-
periaatteet

Meillä Fonumilla henkilötietojen ja viestinnän luottamuksellisuus sekä asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen ovat erityisen tärkeässä asemassa. Noudatamme asiakkaidemme, työntekijöidemme ja kumppaniemme sekä muiden sidosryhmien henkilötietojen käsittelyssä lainsäädäntöä, viranomaisten määräyksiä sekä hyvää tietojenkäsittelytapaa. Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin asianmukaisiin tarkoituksiin ja noudatamme kaikessa tekemisessämme korkeaa tietosuojan tasoa. Suojaamme palvelumme teknisesti asianmukaisin keinoin ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti tietojen käsittelyyn liittyvistä periaatteista. Nämä tietosuojaperiaatteet koskevat kaikkea palveluihimme liittyvää henkilötietojen käsittelyä.

Fonum Oy AB tietosuojaperiaatteet

Näitä tietoja keräämme

Kuinka hyödynnämme henkilötietojasi

Henkilötietojesi käsittely verkkokaupassa

Yksityisyytesi suojaaminen

Kohdennettu mainonta

Do Not Track -signaali

Oikeutesi

Tietojen säilyttäminen

Muutokset

Ota meihin yhteyttä

MIKSI KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJA?

Käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme toteuttaa, ylläpitää ja kehittää palveluitamme sekä hallinnoida asiakassuhteita. Tietojen käsittely on tarpeen esimerkiksi puhelimen huollon tai ostamisen takuuasioita sekä markkinointia varten.

Erilaisissa palveluissa edellytetään erilaisten tietojen antamista. Antamillasi tiedoilla voidaan yksilöidä ja parantaa palvelua juuri sinulle sopivaksi.

Fonum puhelimen pakkauksen avaus