Fonum yrityspalvelut

Puhelimen korjaus yrityksesi laskulle

Työvälineiden rikkoutuminen kannattaa ennakoida. Tarjoamme yrityksellesi selkeän mallin mobiililaitteiden huollolle. Älä jää ihmettelemään rikkoutunutta laitetta. Huoleton ja selkeä Fonum huoltosopimus takaa, että tiedät jatkossa miten toimia kun puhelin tai tabletti menee rikki.

Haluamme tehdä elämästäsi mahdollisimman vaivatonta. Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja korjaamme puhelimesi paikan päällä Fonumin liikkeessä. Sinun ei tarvitse itse täyttää vahinkoilmoitusta tai olla yhteydessä vakuutusyhtiöön ennen laitteesi huoltoa.

Helppo ja maanlaajuinen

Fonum on Suomen suurin Älypuhelinhuolto. Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on maan kattavin huoltoverkko, kymmeniä myymälöitä ympäri Suomea. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung Galaxy, OnePlus, Sony, Huawei, Honor ja Xiaomi -puhelimet nopeasti, aina ilman ajanvarausta. Lisäpalveluina tarjoamme myös uudet laitteet ja tarvikkeet.

Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Kaikkien liikkeiden sijainnit näet Yhteystiedot-sivuilta.

Luotettava

Kaikki varaosat joita käytämme testataan ja laitteen toiminta varmistetaan huollon yhteydessä. Huoltotyölle ja varaosille myönnämme 2 vuoden takuun.

Fonumin ammattitaitoon luottavat järjestöt, kaupungit ja kunnat sekä pienet ja suuret yritykset.

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia. Jokainen on läpäissyt vaativan Fonumin huoltokoulutuksen, he tuntevat laitteet ja osaavat auttaa kaikissa mobiilaitteisiin liittyvissä ongelmissa.

Yrityspalvelu

Jätä viesti, otamme yhteyttä

Täytä oheinen lomake ja yritysmyyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yrityksen tiedot

Rikkoutunut puhelin vakuutukseen

Mitä haluat huoltaa?

Valitse laite sen merkin ja mallin mukaan, ja katso hinta-arvio laitteesi huollolle.
Fonum käytetyt puhelimet

Onko sinulla vakuutus?

Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja korjaamme puhelimesi paikan päällä Fonum-myymälässä.