Fonum Flow festareilla

Fonum vuoden 2017 Flow-festareilla

Saimme viikkoa ennen Flow-festivaalejen alkua viime hetken festivaalipaikan, jotta voisimme tarjota kävijöille iPhone korjauksia, sekä vara-akkuja puhelimiin. Otimme haasteen vastaan ja testasimme heti, miten meidän Citroen Camionette HY vuodelta 1976 käyttäytyy liikenteessä.

Ajoimme auton Niittykummun toimistosta suoraan Suvilahden festivaalialueelle. Auto keitti Ruoholahdessa kahdeksan kilometrin ajon jälkeen. Onneksi auto keitti juuri Vartiovene55:sen edessä. Hetken ulkopuolella koputeltuani laivan miehistö tuli auttamaan vesipullojen kanssa ja matka kohti Suvilahtea sai jatkua.

Meillä oli muutama pieni ongelma matkassa, koska meiltä puuttui kaikki kunnon festivaalipisteeseen kuuluvat tarvikkeet, kuten valot, tuolit, valotaulut jne. Onneksemme meillä on jokaisessa liikkeessä pallotuolit, joten kävimme hakemassa lähiliikkeistä muutaman pistettämme varten. Meillä oli ollut promootiopiste lentokentällä edellisessä kuussa, joten sieltä olimme ostaneet Samsungin promootiopisteen valkoisen lattian.

fonum flow 2-1020x680

Piste valmistumassa

Valot saimme ostettua Lastenhuone.fi:stä ja sisustaulkona.fi:stä. Onneksemme myös muutama puhelu Citylights:lle johti siihen, että heidän varastostaan löytyi muutama jämävalotaulu, jotka saimme käyttöömme.

Kun pisteen kaikki vaativat elementit oli saatu viikon aikana kasattua, niin Flow-festivaalit saivat puolestamme alkaa. Apunamme akkujen vuokrauksessa oli PowerIt, jonka akkuvarastoa vuokrasimme eteenpäin.

Akkujen vuokra oli 10e ja pantti 15e, perjantaina saimme jonkin verran negatiivista palautetta, koska edellisenä vuonna virtaa oli saanut ilmaiseksi. Lauantaina ja Sunnuntaina palaute oli huomattavasti positiivisempaa, mutta jätti meidät miettimään, että pitäisikö kuitenkin tarjota palvelua pelkästään panttia vastaan. Tosin kun laskimme tämän vuoden kulut yhteen, niin ei voi sanoa, että kaupunkifestivaaleilla akkujen vuokraaminen olisi kaupallisesti kannattavaa. Markkinointi on kuitenkin markkinointia.

Kaiken kaikkiaan festivaaleilla oli todella mukava työskennellä. Ihmiset olivat iloisia ja säät olivat mahtavat.

Mitä tästä jäi käteen?

Se, miten kovassa kiireessä asioita saadaan aikaiseksi hyvien yhteistyökumppanien ja työntekijöiden avulla. Tämän tapahtuman järjestäminen oli yrittämisessä parasta, kaikki yhteistyökumppanit ja työntekijät venyivät ja auttoivat, kun se oli tarpeen. Yksin ei onnistu ja tämä oli hieno osoitus siitä. Parhaat muistot tulivat niiltä asiakkailta, jotka olivat yhtä hymyä, kun autoimme heitä saamaan rikkoutuneen näytön korjattua tai hyytyneen akun ladattua.

IMG 1522-1020x516

Kiitos kaikille pisteellä käyneille ja pisteen ylläpitämiseen ja rakentamiseen osallistuneille!