Maksaminen

Voit maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, korteilla sekä luotettavilla lasku- tai osamaksuvaihtoehdoilla.

Meillä on käytössä turvallisimmat maksumahdollisuudet Paytrailin kautta, joka varmistaa viime kädessä että maksamisessa ei synny ongelmia ja että tilaaminen on turvallista. Turvallisuus ostamisessa varmistuu palvelulupauksessamme: voit olla varma että saat aina rahat takaisin jos tuote ei ollut odotuksiasi vastaava!

lasku-osamaksu

Voit maksaa myös turvallisesti laskulla tai osamaksulla

Tarjoamme monipuoliset lasku- ja osamaksuvaihtoehdot yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Mikäli valitset maksuvaihtoehdoksi laskun, saat tilatut tuotteet itsellesi ennen niiden maksamista. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä tai voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Vaihtoehtoisesti voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Laskulla 45 päivän koroton maksuaika

Kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt voivat hakea luottoa Collector Lasku/Osamaksu -maksutavalla. Collector Bank tarkastaa luotonhakijan luottotiedot ennen luoton myöntämistä.

Collector Bank lähettää laskun sähköpostitse aina tilausta seuraavana pankkipäivänä ja laskulla on koroton 45 päivän maksuaika. Laskuun lisätään laskutusmaksu 3,80 euroa, mutta luottokorkoa ei peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

Osamaksulla 1-36 kk:n maksuerät

Mikäli solmit tililuottoa koskevan sopimuksen ja suoritat saatavan osamaksuerissä, osamaksun laskut lähetetään sinulle kuukausittain ja eräpäivä on aina kuukauden viimeinen päivä. Jokaiseen laskuun lisätään tilinhoitomaksu 3,80 euroa kuukaudessa sekä 1,6 % kuukausikorko, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Sekä laskun että osamaksun osalta myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu kutakin maksumuistutusta kohden sekä kuukausikorko 1,6 % viivästyneeltä ajalta.

Luottoesimerkki, osamaksu: 1 000 euron luottomäärä ja 36 kuukauden luottoaika

Tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luoton myöntäjä on Collector Bank AB (ruotsalainen y-tunnus 556597-0513 ja osoite Box 11914, 404 39 Göteborg, Ruotsi). Yleisen palvelukuvauksen Collector Bankin laskulla maksamisesta löydät seuraavasta linkistä: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/ .