Fonum älypuhelinhuolto

Haluamme tehdä arjestasi mahdollisimman vaivatonta huoltamalla rikkoutuneet puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. Myymälämme ovat helposti saavutettavissa 25 kauppakeskuksessa, Helsingistä Rovaniemelle. Puhelinhuoltojen lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman lisätarvikkeita ja avun kaikkiin puhelimiin liittyviin kysymyksiin.

Maan kattavin huoltoverkko

Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on maan kattavin huoltoverkko, 25 myymälää ympäri Suomea. Kaikki puhelimet korjataan Fonum-myymälässä paikan päällä. Puhelintasi ei lähetetä kiertämään ympäri Suomea ja jumittamaan keskushuollon jonoon. Normaalitilanteessa puhelimen saa takaisin jo saman päivän aikana, jopa alle tunnissa tai kauppareissun aikana. Jos varaosia ei ole heti saatavilla liikkeessä, ne saapuvat liikkeeseen yleensä seuraavaksi arkipäiväksi.

Asiakasta palvellen maailmanluokan palvelukonseptilla

Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Tätä puoltaa tyytyväisten asiakkaidemme antama palaute ja korkea NPS-luku 82.

Kestävä liiketoiminta

Haluamme rakentaa kestävää liiketoimintaa myös ympäristön näkökulmasta. Keskeinen ajatus on se, että yksi korjattu puhelin on yksi valmistettu puhelin vähemmän. Puhelimen korjaaminen tai käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta, sillä jopa 85-95% puhelimen hiilijalanjäljestä tulee tuotannosta.

Olemme pikahuolto

Emme ole valtuutettu huolto ja sen ansiosta meillä asioiminen on nopeaa ja vaivatonta. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Lisäksi myönnämme kaikille huoltotöille ja varaosille kattavan elinikäisen takuun.

Erittäin tiivis yhteishenki ja tekemisen meininki

Työn laatu ja työntekijöiden viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää. Muuttuvalla toimialalla haluamme kehittää toimintaamme yhdessä ja kouluttaa työntekijöitämme jatkuvasti yhä paremmiksi ammatissaan. Haluamme tarjota jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden työskennellä erinomaisessa yhteisössä ja kehittyä parhaaksi osaajaksi omassa tehtävässä.

Panostamme kasvuun

Panostamme vahvasti kasvuun – niin työntekijöiden kuin yrityksenkin. Etsimme kasvavaan joukkomme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Koulutamme jokaisesta työntekijästä meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä uralla ja kannustavan palkkauksen.

Töihin Fonumille

Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Uratarinoita

Katso ja kuule, millaista on työskentely Fonumilla työntekijän silmin! Tule osaksi erinomaista työyhteisöä, josssa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Palvelemme arkisin kello 9-17

020 1321 400
Sähköpostitse

Voit myös lähettää meille viestiä Facebookissa