Helpotusta puhelinhuoliin

Olemme kotimainen puhelimien korjaukseen, kierrätykseen ja käytettyjen puhelinten myyntiin keskittynyt moderni, ketterä ja vastuullinen toimija. Tarjoamme asiakkaillemme helpotusta kiireiseen arkeen fiksuun hintaan. Puhelinhuoltojen ja käytettyjen puhelimien lisäksi saat meiltä kattavan valikoiman lisätarvikkeita ja asiantuntijoidemme avun kaikkiin puhelimiin liittyviin kysymyksiin verkossa ja myymälöissä Helsingistä Rovaniemelle.
Fonum-myymälä Iso Omena

Kotimaista palvelua ja puhelimien korjausta monipuolisesti, vastuullisesti, vaivattomasti ja edullisesti


Missiomme: Uusi elämä puhelimelle

On kyseessä perushuolto, isompi korjaus, kierrätys tai vanhan myynti niin me Fonumilla arvostamme ja pidämme huolta puhelimestasi. Vanhat ja kulutetut luurit saavat käsissämme uuden elämän, suuntaa siis lähimpään Fonumiin.


Visiomme

On yhdistää kiertotalous ja nykyelektroniikan korjaus, kierrätys ja käytettyjen puhelinten myynti moderniksi palveluksi nopealla ja vaivattomalla tavalla. Olemme askeleesi kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

Maan kattavin 100 % kotimainen huoltoverkko

Olemme 100 % suomalainen yritys, joka tarkoittaa, että puhelimien korjaaminen ja kierrättäminen tapahtuu Suomessa, myös omistajamme ovat suomalaisia. Toimimme valtakunnallisesti maan kattavimmalla huoltoverkolla, liki 35 toimipistettä helposti saavutettavissa kauppakeskuksissa ja K-Citymarketeissa, Helsingistä Rovaniemelle. Lisäksi meillä on postituspalvelu, jonka kautta puhelimet voidaan toimittaa keskushuoltoomme Helsinkiin.
Maan kattavin huoltoverkko

Olemme ennen kaikkea pikahuolto

Puhelimesi korjataan paikan päällä Fonum-myymälässä, johon sen toimitat. Puhelintasi ei lähetetä kiertämään ympäri Suomea tai jumittamaan keskushuollon jonoon. Normaalitilanteessa puhelimen saa takaisin jo saman päivän aikana, jopa alle tunnissa tai kauppareissun aikana. Jos varaosia ei ole heti saatavilla liikkeessä, ne saapuvat liikkeeseen yleensä seuraavaksi arkipäiväksi.

Emme ole valtuutettu huolto ja sen ansiosta meillä asioiminen on nopeaa ja vaivatonta. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia, jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain tuhansia näyttöjä ja akkuja. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2 %, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Myönnämme huoltotöille ja varaosille kattavan 24 kk takuun, pois lukien akkuhuollot, joille tarjoamme 12 kk takuun. Lue lisää takuuehdoistamme >

Asiakasta palvellen maailmanluokan palvelukonseptilla

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo 10 vuoden ajan. Tehtävämme on tehdä arjestasi mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Tätä puoltaa tyytyväisten asiakkaidemme antama palaute ja korkea NPS-luku 81.

Fonum avoimet työpaikat

Vakuutusyhtiöiden luotettu huoltokumppani

Vakuutusasiakkaana saatat olla oikeutettu korvaukseen puhelimesi rikkoutuessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä luotettu huoltokumppani, joten vakuutusasiakkaana sinun ei itse tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi lähimpään Fonum-myymälään. Teemme vahinkoilmoituksen ja korvauspäätöksen myymälässämme paikan päällä.

Kestävä liiketoiminta

Haluamme rakentaa kestävää liiketoimintaa myös ympäristön näkökulmasta ja huomioimme kierrättämisen toiminnassamme kokonaisvaltaisesti. Keskeinen ajatus on se, että yksi korjattu puhelin on yksi valmistettu puhelin vähemmän. Puhelimen korjaaminen tai käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta, sillä jopa 85-95 % puhelimen hiilijalanjäljestä tulee tuotannosta.

Me uskomme, että puhelimetkin ansaitsevat uuden mahdollisuuden. Pieni kauneusvirhe on vain merkki eletystä elämästä. Verkkokaupastamme ja liki 35 myymälästämme löydät valikoiman jopa uudenveroiseksi kunnostettuja käytettyjä puhelimia useilta eri merkeiltä, kuten Applen iPhone-puhelimet. Käytetyn puhelimen ostaminen on ekoteko, sillä laitteen käyttöikä pitenee ja sen kierrätysvaiheessa syntyy vähemmän jätettä. Myönnämme käytetyille puhelimille myös 12 kuukauden Fonum takuun.

Vanhojen puhelimien kierrätys

Osana liiketoimintaamme on myös puhelimien kierrättäminen. Otamme vastaan vanhat pöytälaatikkoon lojumaan jääneet puhelimet ja hyvitämme niistä reilun korvauksen, joka muodostuu laitteen mallin ja kunnon mukaan. Kierrättämällä vanhan puhelimen kauttamme, huolehdimme sen asianmukaisesta, tietoturvallisesta käsittelystä ja kierrättämisestä ympäristön suojelemiseksi. Vanhan puhelimen kierrätys on ympäristön kannalta tärkeä teko, sillä se auttaa vähentämään elektroniikkajätteen määrää ja mahdollistaa hyödyllisten materiaalien uudelleenkäytön. Jopa 99 % puhelimen materiaaleista voidaan hyödyntää uusien tuotteiden raaka-aineina.

Erittäin tiivis yhteishenki ja tekemisen meininki

Työn laatu ja työntekijöiden viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää. Muuttuvalla toimialalla haluamme kehittää toimintaamme yhdessä ja kouluttaa työntekijöitämme jatkuvasti yhä paremmiksi ammatissaan. Haluamme tarjota jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden työskennellä erinomaisessa yhteisössä ja kehittyä parhaaksi osaajaksi omassa tehtävässään.