Fonumilta käytetyt puhelimet 12 kk takuulla

Tästä syystä päädyin ostamaan käytetyn

Oletko pohtinut käytetyn puhelimen hankintaa, mutta et ole varma miten turvallista se on tai missä kunnossa puhelin on? Käytetyn puhelimen valitseminen on sekä ympäristöystävällinen teko että huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Voit säästää jopa 40 % uuteen puhelimeen verrattuna.


Asiakkaamme kertovat: Tästä syystä päädyin ostamaan käytetyn puhelimen

Puhelimen osto netissä oli helppoa ja se toimitettiin myymälään noudettavaksi todella nopeasti. Puhelin täytti laatukriteerit ja myymälän henkilökunta kävi hienosti asiat läpi ja pyysi esim. tutustumaan puhelimen kuntoon jo paikan päällä. Kaikesta jäi hyvä ja asiantunteva maku. - Juha

1. Verkko-ostamisen helppous

Uuden, kunnostetun puhelimen voi klikata ostoskoriin kotisohvalta ja sen toimitus joko Postin toimipisteeseen tai Fonumin myymälään on nopeaa. Puhelimen voi noutaa 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä. Myös verkkokaupassa olevia maksuvaihtoehtoja, kuten Klarnan laskua, on kehuttu joustaviksi ja kattaviksi.

Kunto oli paljon parempi kuin olisi kuntoluokitukselta voinut olettaa. Molemmat iPhonet toimivat kuten pitää. Hinta ei päätä huimannut. - Jagge

2. Kilpailukykyinen hinta

Käytetty puhelin on yleensä edullisempi vaihtoehto uuteen verrattuna - voit säästää jopa 40 prosenttia. Rahoille saa ihan saman vastineen kuin ostaisi uuden, ellei jopa enemmän. Varsinkin iPhone-puhelimet on tehty kestämään aikaa - vanhempi mallikin on täysin moderni ja käyttökelpoinen vielä usean vuoden päästä, ilman kompromisseja.

Tilaus, toimitus ja nouto liikkeestä onnistuivat erittäin hyvin. Palvelu oli asiallista ja ystävällistä. - Merja

3. Laadukas palvelu

Puhelinta noudettaessa myymälästä on mahdollista saada henkilökohtaista palvelua esimerkiksi käyttöönottoon liittyen. Asiakkaan kanssa käydään yhdessä läpi myös puhelimen kuntoa. Fonumin laajan myymäläverkoston asiantuntevat myyjät auttavat kaikissa puhelimiin liittyvissä asioissa ja asiakasta palvellaan aina paikan päällä.

Valittu puhelin toimitettiin nopeasti ja viikon käytön jälkeen kaikki toimii edelleen luvatulla tavalla. Puhelimen kunto oli "hyvä" - en nähnyt ainuttakaan ulkoisen käytön merkkiä/kolhua/naarmua puhelimessa itsessään eli kunto ylitti odotukset. - Kaitsu

4. Puhelimen kuntoluokka

Asiakkaamme ovat yllättyneet positiivisesti tilaamansa puhelimen kuntoluokkaan. Moni on kuvaillut kuntoluokan ylittävän odotukset eli puhelimesta ei ole löytynyt minkäänlaista merkittävää ulkoista vikaa, kuten naarmua tai säröä. Fonumin laatimat kuntoluokat kertovat vain laitteen ulkoisen kunnon, sillä puhelimet on testattu erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla ja tarvittaessa huollettu omassa huoltoyksikössämme Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta.

Puhelin oli luvatussa kunnossa ja on toiminut hyvin ensimmäisen kuukauden ajan. Mainiota. - Tuomas

5. Käytetyn puhelimen käyttö

Asiakkaidemme mukaan käyttöönoton jälkeen puhelimet ovat toimineet hyvin eikä ongelmia ole ilmennyt. Ne ovat jopa toimineet paremmin kuin on osattu odottaa. Myös kattavaa huoltoverkostoa ja Fonumin myöntämää 12 kuukauden takuuta on pidetty tärkeinä tekijöinä.Mistä käytetty puhelin kannattaa hankkia?

Käytetyn puhelimen ostaminen nettikirpputoreilta voi houkutella, mutta se ei välttämättä ole turvallisin vaihtoehto. Myyjä ei pakosti ota vastuuta, jos puhelin ei vaikka kuukauden käytön jälkeen enää toimikkaan. Fonum on luotettava ja turvallinen toimija, joka myöntää puhelimilleen 12 kuukauden takuun, sekä verkokauppaostoksille 14 vuorokauden palautusoikeuden. Fonumin puhelimet ovat aina asiantuntijan tarkastamia ja tarvittaessa huollettuja, sekä palvelua ja tukea on saatavilla ilman ajanvarausta.


Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!