Samsung Galaxy A20e näytönvaihto

Tarjous: Samsung Galaxy A20e ja A21s näytön vaihto

Tarjous päättynyt!

Katso tästä ajankohtainen huoltohinnasto:
Samsung Galaxy A20e
Samsung Galaxy A21s


banneri a20e

- Samsung Galaxy A20e näytön vaihdon hinta >
- Samsung Galaxy A21s näytön vaihdon hinta >

Saat Fonumilta puhelimen huollon ja korjauksen aina ilman ajanvarausta vaivattomasti ja nopeasti paikan päällä myymälässämme. Tarjoamme puhelinhuolloille myös kattavan 24 kuukauden takuun (24 kuukauden takuu ei koske akkuja / akuille tehtyjä huoltoja, joille tarjoamme 12 kuukauden takuun). Lue lisää takuuehdoistamme >


Miksi rikkinäinen näyttö kannattaa korjata

Käyttökokemus

Rikkinäinen näyttö voi haitata puhelimen käyttöä merkittävästi. Näyttö voi olla haljennut, naarmuuntunut tai jopa kokonaan säröillä, mikä vaikeuttaa näytön lukemista, kosketuksen tunnistamista ja sovellusten käyttöä. Vaihtamalla näytön saat taas selkeän ja toimivan näyttökokemuksen.

Arvon säilyminen

Puhelimen näyttö on yksi tärkeimmistä osista, joka vaikuttaa puhelimen kokonaisarvoon. Rikkinäinen näyttö alentaa puhelimen jälleenmyyntiarvoa merkittävästi. Vaihtamalla näytön voit säilyttää puhelimen arvon paremmin ja mahdollisesti myydä sen myöhemmin paremmalla hinnalla.

Käyttöiän pidentäminen

Korvaamalla rikkinäisen näytön voit jatkaa puhelimen käyttöä pidempään. Tämä säästää rahaa uuden puhelimen ostamiselta ja vähentää elektroniikkajätteen määrää, mikä on tärkeää ympäristön kannalta.