Fonum joulupöytä

Puhelin lahjaksi pukinkonttiin

Huomioi nämä kolme asiaa kun valitset joululahjaksi puhelinta

Lahjan valinta pukinkonttiin kannatta aloittaa miettimällä mikä lahjan saajalle on tärkeää. Haluaako hän ikuistaa elämän parhaat hetket huippukameralla, harrastaako hän bloggaamista tai vloggaamista, innostuuko hän uusista peleistä vai onko hänelle tärkeintä, että puhelimella voi lukea e-kirjoja tai katsoa sarjoja junamatkoilla? Huomioi nämä asiat kun hankit puhelinta joululahjaksi:

  1. Puhelimen käyttötarkoitus
  2. Puhelimen ominaisuudet
  3. Puhelimen ulkonäkö ja muotoilu

Listasimme neljä puhelimen käyttäjätyyppiä ja ideoita lahjan hankintaan

Somettajan suosikki

Puhelimessa tärkeää on hyvä kamera ja akunkesto. Puhelimen pitää myös näyttää kivalta. Nämä puhelimet ovat nyt suosiossa:

Pelaajan tehopuhelin

Puhelimessa kannattaa kiinnittää huomiota puhelimen tehoihin. Nämä puhelimet sopii pelaamiseen:

Ruudun kuluttajalle

Jotta sarjojen tai Youtuben katselu tai lukeminen sujuisi mukavasti, kannattaa kiinnittää huomiota näytön resoluutioon. Näissä malleissa erityisesti näyttö ja äänet loistaa: iPhone XS

Valokuvaajan luottopokkari

Kamera ja muistin koko ovat tärkein ominaisuuksia valokuvaajalle. Tässä pari puhelinmallia, joiden kamerat ovat saaneet erityisen hyvät arvostelut:

Etkö ole ihan varma vieläkään, mikä olisi paras puhelin lahjaksi? Ei hätää, tarjoamme kaikille joululahjoille nyt pidennetyn ilmaisen palautusoikeuden 17.1. asti, joten voit tehdä lahjavalinnan huoletta ja lahjan saaja voi tarvittaessa palauttaa puhelimen ja etsiä verkkokaupastamme uuden mieluisan mallin.