Fonum joulupöytä

Puhelin lahjaksi pukinkonttiin

Huomioi nämä kolme asiaa kun valitset joululahjaksi puhelinta

Lahjan valinta pukinkonttiin kannatta aloittaa miettimällä mikä lahjan saajalle on tärkeää. Haluaako hän ikuistaa elämän parhaat hetket huippukameralla, harrastaako hän bloggaamista tai vloggaamista, innostuuko hän uusista peleistä vai onko hänelle tärkeintä, että puhelimella voi lukea e-kirjoja tai katsoa sarjoja junamatkoilla? Huomioi nämä asiat kun hankit puhelinta joululahjaksi:

  1. Puhelimen käyttötarkoitus
  2. Puhelimen ominaisuudet
  3. Puhelimen ulkonäkö ja muotoilu

Listasimme neljä puhelimen käyttäjätyyppiä ja ideoita lahjan hankintaan

Somettajan suosikki

Monille somettajille laadukas kamera on ensiarvoisen tärkeä. Puhelimessa tulisi olla hyvä kamera sekä valokuvien että videoiden ottamiseen. Huomioi erityisesti kameran ominaisuudet, kuten tarkkuus, kuvanvakautus ja mahdolliset erikoistoiminnot. Myös hyvä akunkesto on tärkeää, etenkin jos somettaja on paljon liikkeellä. Valitse puhelin, joka tarjoaa riittävän pitkän akunkeston yhdellä latauksella. Somettajalle voi olla myös tärkeää puhelimen ulkonäkö ja jotkut saattavat arvostaa erityisesti tyylikästä muotoilua.

Panosta: iPhone 12
Säästä: iPhone 11


Pelaajan tehopuhelin

Pelaajat arvostavat puhelimia, joissa on hyvä suorituskyky, erityisesti graafisesti vaativien pelien pelaamiseen. Valitse puhelin, jossa on tehokas prosessori, riittävästi RAM-muistia ja tehokas grafiikkasuoritin. Pelaaminen voi myös kuluttaa puhelimen akkua nopeasti. Kannattaa valita puhelin, jossa on pitkäkestoinen akku, jotta pelaaja voi nauttia peleistä ilman jatkuvaa lataamisen tarvetta.

Panosta: iPhone 12 Pro Max
Säästä: iPhone XR


Ruudun kuluttajalle

Hyvä ja suuri kokoinen näyttö on tärkeä sekä käytön että viihteen kannalta. Tarkista näytön resoluutio, koko ja mahdolliset erityisominaisuudet, kuten HDR-tuki. Myös riittävä akunkesto on tärkeää, etenkin jos puhelinta käytetään paljon. Valitse puhelin, joka tarjoaa pitkän akunkeston.

Panosta: iPhone 12 Pro
Säästä: iPhone 11 Pro


Valokuvaajan luottopokkari

Valokuvaajat arvostavat laadukasta kameraa. Tutki puhelimen kameran teknisiä ominaisuuksia, kuten tarkkuutta, optista kuvanvakainta ja mahdollisia manuaalisia säätöjä. Tarkista myös puhelimen kuvanlaatu erilaisissa olosuhteissa, kuten huonossa valaistuksessa tai liikkeessä. Hyvä kuvanlaatu eri tilanteissa on tärkeää. Valokuvaajalle laadukas näyttö on tärkeä kuvien tarkasteluun ja muokkaamiseen. Valitse puhelin, jossa on terävä ja kirkas näyttö sekä hyvä värintoisto.

Panosta: iPhone 12 Pro Max
Säästä: iPhone XR

Etkö ole ihan varma vieläkään, mikä olisi paras puhelin lahjaksi? Ei hätää, tarjoamme kaikille joululahjoille nyt pidennetyn ilmaisen palautusoikeuden 7.1.2024 asti, joten voit tehdä lahjavalinnan huoletta ja lahjan saaja voi tarvittaessa palauttaa puhelimen ja etsiä verkkokaupastamme uuden mieluisan mallin.


Muista myös suojata lahjaksi ostettu puhelin!

Löydät valikoimastamme näytönsuojat ja suojakuoret, joilla suojaat puhelimen ennen kuin on liian myöhäistä. Joulukuun ajan puhelimen ostajalle näytönsuoja + suojakuori yhteishintaan 49,99 € (norm. 59,98 €).


Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!