Fonum joulupöytä

Parhaat joululahjavinkit vuonna 2022

Ympäristöystävällinen lahjavinkki jouluun

Puhelin on toivottu lahja, myös tänäkin jouluna. Fonumilta löydät juhlakauden halutuimmat lahjat, hieman ekologisemmin ja edullisemmin.

Tiesitkö, että jopa 85–95 % uuden puhelimen hiilijalanjäljestä tulee sen tuotannosta? Ostamalla uudenveroisen, kunnostetun puhelimen pidennät puhelimen elinkaarta, lisäksi säästät rahaa.


Huomioi ainakin nämä kolme asiaa, kun valitset lahjaksi puhelinta

Lahjan valinta kannatta aloittaa miettimällä mikä lahjan saajalle on tärkeää. Haluaako hän ikuistaa elämän parhaat hetket huippukameralla, harrastaako hän vloggaamista, innostuuko hän uusista peleistä vai onko hänelle tärkeintä, että puhelimella voi lukea e-kirjoja tai katsoa sarjoja junamatkoilla? Huomioi nämä asiat, kun hankit puhelinta lahjaksi:

  1. Puhelimen käyttötarkoitus
  2. Puhelimen ominaisuudet
  3. Puhelimen ulkonäkö ja muotoilu

Osto-opas

Olipa sinulla sitten hakusessa joululahja lapselle, vanhemmalle tai isovanhemmalle – katso alta vinkit millainen puhelin sopii mihinkin käyttötarkoitukseen.

Somettajalle

Somettajan ja valokuvaajan monitoimipuhelin Kun puhelimella kuvataan paljon, on tärkeää, että puhelimessa on hyvä kamera, akunkesto, sekä muisti. Myös tarpeeksi suuri näyttö ja resoluutio on tärkeitä, jotta kuvia editoidessa näkee pienimmätkin yksityiskohdat.

Panosta: iPhone 12 Pro
Säästä: iPhone 11

Pelaajalle

Innokkaalle pelaajalle puhelinta ostettaessa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota puhelimen tehoihin, suorituskykyyn ja grafiikkaan. Tässä kaksi puhelinta, jotka pysyvät varmasti vaativammankin käyttäjän vauhdissa mukana:

Panosta: iPhone 12 Pro Max
Säästä: iPhone XR

Ruudun kuluttajalle

Jotta sarjojen tai Youtuben katselu tai lukeminen sujuisi mukavasti, kannattaa kiinnittää huomiota näytön kokoon ja resoluutioon. Alla kaksi puhelinta, jotka lukeutuvat suurimpiin näytön koon puolesta:

Panosta: iPhone 12 Pro Max, 6,7”
Säästä: iPhone 11 Pro Max, 6,5”

Jotta joululahja pysyy pitkään menossa mukana, suosittelemme ostamaan myös asianmukaiset suojakuoret sekä näytönsuojan. Näin puhelin pysyy ehjänä myös kovemmissa käsissä.

Fonumilla puhelimia myydään neljässä eri kuntoluokassa; uudenveroinen, erinomainen, hyvä ja kohtalainen. Kuntoluokitukset määrittelevät kuitenkin vain puhelimen ulkoisen kunnon. Kaikki tuotteemme on tarkastettu ja tarpeen mukaan huollettu omassa huoltoyksikössämme Helsingissä, eli laadusta ei tarvitse tinkiä. Tarjoamme puhelimille myös laajan 12 kk takuun.

Varsinkin lapselle ostaessa voi olla fiksua ostaa alemman kuntoluokan puhelin joululahjaksi; asiantuntijan tarkastama käytetty puhelin toimii kuin uusi ja hauskoilla kuorilla saa peitettyä mahdolliset pienet kosmeettiset käytön jäljet.

Etkö vielä ole ihan varma, mikä olisi paras puhelin lahjaksi? Tiesithän, että verkko-ostoksilla on 14 päivän palautusoikeus!

Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!