Fonum valmistujaislahja

Lahjavinkit kevään juhliin

Olipa hakusessa yo-lahja, lahja valmistuneelle tai lahja 30-vuotiaalle, kokosimme alle parhaat ja hieman ekologisemmat lahjavinkit kevään juhliin. Kaikki tuotteemme on tarkastettu ja huollettu omassa huoltoyksikössämme Helsingissä!


Huomioi nämä kolme asiaa, kun valitset lahjaksi puhelinta

Lahjan valinta on hyödyllistä aloittaa pohtimalla, mikä on merkityksellistä lahjan saajalle. Haluaako hän ikuistaa elämän parhaat hetket huippukameralla, harrastaako hän vloggaamista, innostuuko hän uusista peleistä vai onko hänelle tärkeintä, että puhelimella voi lukea e-kirjoja tai katsoa sarjoja junamatkoilla? Huomioi nämä asiat, kun hankit puhelinta lahjaksi:

  1. Puhelimen käyttötarkoitus
  2. Puhelimen ominaisuudet
  3. Puhelimen ulkonäkö ja muotoilu

Somettajan ja valokuvaajan monitoimipuhelin

Kun puhelimella kuvataan paljon, on tärkeää, että puhelimessa on hyvä kamera, akunkesto, sekä muisti. Myös tarpeeksi suuri näyttö ja resoluutio on tärkeitä, jotta kuvia editoidessa näkee pienimmätkin yksityiskohdat.

Panosta: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Säästä: iPhone 12


Pelaajan tehopuhelin

Ostaessasi puhelinta innokkaalle pelaajalle, kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota puhelimen tehoihin, suorituskykyyn ja grafiikkaan. Tässä kaksi puhelinta, jotka pysyvät varmasti vaativammankin käyttäjän vauhdissa mukana:

Panosta: iPhone 12 Pro Max
Säästä: OnePlus Nord 2 5G


Ruudun kuluttajalle

Jotta sarjojen tai Youtuben katselu tai lukeminen sujuisi mukavasti, kannattaa kiinnittää huomiota näytön kokoon ja resoluutioon. Alla kaksi puhelinta, jotka lukeutuvat verkkokauppamme suurimpiin näytön koon puolesta:

Panosta: iPhone 13 Pro Max
Säästä: OnePlus 9 Pro


Muista myös suojaus!

Jotta lahja pysyy pitkään menossa mukana, suosittelemme ostamaan myös asianmukaiset suojakuoret sekä näytönsuojan. Näin puhelin pysyy ehjänä myös kovemmissa käsissä.

Fonumilla puhelimia myydään neljässä eri kuntoluokassa; uudenveroinen, erinomainen, hyvä ja kohtalainen. Kuntoluokitukset määrittelevät kuitenkin vain puhelimen ulkoisen kunnon. Varsinkin lapselle ostaessa voi olla fiksua ostaa alemman kuntoluokan puhelin; asiantuntijan tarkastama käytetty puhelin toimii kuin uusi ja hauskoilla kuorilla saa peitettyä mahdolliset pienet kosmeettiset käytön jäljet.


Etkö ole ihan varma vieläkään, mikä olisi paras puhelin lahjaksi?

Ei hätää, tarjoamme kaikille puhelimille 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit tehdä lahjavalinnan huoletta ja lahjan saaja voi tarvittaessa palauttaa puhelimen ja etsiä verkkokaupastamme uuden mieluisan mallin.


Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!